SARA RELJIĆ ZAVRŠILA KOD PLASTIČNOG HIRURGA: Pevačica UHVAĆENA kako radi OVO na svom telu, svi su u ŠOKU!

Autor:

Zabava

18.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić završila je kod plastičnog hirurga.

SARA RELJIĆ ZAVRŠILA KOD PLASTIČNOG HIRURGA: Pevačica UHVAĆENA kako radi OVO na svom telu, svi su u ŠOKU!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Popularna pevačica Sara Reljić izazvala je veliku pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama kada je objavila da je otišla kod plastičnog hirurga kako bi odradila tretman za zatezanje i ulepšavanje kože lica, dekoltea i grudi. Sara je otkrila da se odlučila za čuveni vampirski tretman, koji je postao popularan zahvaljujući američkoj starleti Kim Kardašijan.


Šta je vampirski tretman?

Vampirski tretman, poznat i kao PRP tretman (Platelet-Rich Plasma), predstavlja revolucionarnu metodu za podmlađivanje kože koja uključuje korišćenje sopstvene krvi kako bi se stimulisala obnova ćelija kože. Ovaj tretman je postao popularan među poznatim ličnostima širom sveta zbog svoje efikasnosti u postizanju zategnute i blistave kože.

Sara Reljić je otvoreno podelila sa svojim pratiocima da je odlučila da se podvrgne vampirskom tretmanu kako bi održala svež i mladalački izgled kože. Pevačica je istakla da je godinama vodila računa o svom izgledu i da su joj prirodni tretmani uvek bili prioritet, ali da se ne libi da isproba inovativne metode koje joj mogu pomoći da se oseća još samouverenije.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sara Reljić u emisiji ,,Amidži šou"

 


Nakon objave o odlasku kod plastičnog hirurga, Sara je dobila brojne reakcije svojih pratioca. Većina fanova je iskazala podršku pevačici, ističući da je važno raditi ono što čini osobu srećnom i zadovoljnom. Međutim, bilo je i komentara koji su postavljali pitanja o bezbednosti i potencijalnim rizicima ovakvih tretmana.

Prisustvo poznatih ličnosti na društvenim mrežama i njihova otvorenost u podeli iskustava sa estetskim tretmanima ima značajan uticaj na širenje popularnosti ovih procedura. Mnoge osobe se inspirišu izborom svojih omiljenih javnih ličnosti i odlučuju se da isprobaju slične tretmane kako bi unapredile svoj izgled.

Odlazak pevačice Sare Reljić kod plastičnog hirurga kako bi odradila vampirski tretman za zatezanje i ulepšavanje kože lica, dekoltea i grudi izazvao je različite reakcije među njenim pratiocima. Ovaj tretman, popularizovan od strane poznatih ličnosti poput Kim Kardašijan, nastavlja da intrigira javnost i postaje sve više prisutan u svetu estetske i anti-age medicine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading