NEMA KRAJA ŠOKOVIMA! Nova OSTAVKA, otišao i SELEKTOR!

Autor:

Sport

18.07.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kap prelila čašu posle neuspeha.

NEMA KRAJA ŠOKOVIMA! Nova OSTAVKA, otišao i SELEKTOR!

Foto: DeFodi Images / Zuma Press / Profimedia

Selektor muške juniorske rukometne reprezentacije Srbije, Đorđe Teodorović podneo je ostavku.

Nakon ostavke predsednice Upravnog odbora RSS Milene Delić, potom i predsednika Skupštine RSS Dragana Bukvića, sada se na isti korak odlučio i Teodorović.

On je preuzeo na sebe odgovornost zbog aktuelnog rezultata na juniorskom EP što je i obrazložio u pismu dostavljenom predsednici u ostavci RSS, gospođi Mileni Delić i svim relevantnim službama Saveza.

Pismo ostavke prenosimo u celosti:

Republika

Foto: RSS

Đorđe Teodorović 

- Ovim putem podnosim neopozivu ostavku na mesto selektora muške juniorske reprezentacije Srbije.

Ostavka je isključivo iz moralnih razloga i kao znak potpunog preuzimanja odgovornosti za loše rezultate na Evropskom prvenstvu za juniore u Sloveniji. Smatram da je odgovornost isključivo i samo moja.

Koristim priliku da se zahvalim na ukazanom poverenju i saradnji u prethodnih pet godina.

Bila mi je izuzetna čast obavljati ovu funkciju i u kadetskoj i u juniorskoj reprezentaciji.

Sa ponosom mogu da konstatujem izvanrednu saradnju sa armijom mladih igrača, najboljih među najboljima u Srbiji u uzrastima od 2002. do 2007. godišta, koja je u proteklom periodu bar za malo osvetlala obraz našem, u Srbiji vidno posrnulom sportu.

Takođe želim da naglasim i vrhunsku saradnju sa svim članovima stručnog štaba u svim periodima u kojima sam bio selektor naših reprezentacija. HVALA im na tome!

Svima u Rukometnom Savezu Srbije iskreno želim puno sreće u daljem radu, a svima koji su sa mnom sarađivali direktno, puno sreće i u privatnom životu.

Svoje obaveze do završetka tekućeg Evropskog prvenstva u Sloveniji ću obavljati kao i do sada, profesionalno i sa velikim entuzijazmom - rekao je Teodorović.

Odmah za njim, pismo ostavke je uputio i prvi pomoćnik, trener juniorske reprezentacije, Petar Žujović, a igračima juniorske reprezentacije je saopštena odluka stručnog štaba.

- Rukometni savez Srbije se zahvaljuje Đorđu Teodoroviću na svom doprinosu i ostvarenim rezultatima u selektorskoj ulozi - navodi se na sajtu RSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading