DA LI ĆE MITROVIĆ BITI NOVI KAPITEN "ORLOVA"? Evo šta radi posle OPRAŠTANJA Tadića od reprezentacije! (FOTO)

Autor:

Sport

18.07.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Al Hilala nasmejan na treninzima.

DA LI ĆE MITROVIĆ BITI NOVI KAPITEN "ORLOVA"? Evo šta radi posle OPRAŠTANJA Tadića od reprezentacije! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska Srbija je bila šokirana odlukom o povlačenju Dušana Tadića iz reprezentacije Srbije, ali je vezista Fenerbahčea u zvaničnoj objavi na Instagramu potvrdio da više neće igrati za nacionalni tim.

Logično, kada god se vođa povuče iz tima, slede razne spekulacije o njegovom potencijalnom nasledniku. Trenutno aktuelni zamenik kapitena, Aleksandar Mitrović, nalazi se sa ekipom Al Hilala na pripremama, gde je primećen nasmejan na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Iako nije potvrđeno da li će ostati deo nacionalnog tima, bivši igrač Partizana, Anderlehta i Fulama je nedavno izjavio da još nije doneo konačnu odluku o svojim budućim koracima.

 

 

Dušan Tadić se zvanično povukao iz reprezentacije

Nakon 111 odigranih utakmica, 23 postignuta gola i impresivnih 40 asistencija, Dušan Tadić je danas zvanično objavio svoje povlačenje iz fudbalske reprezentacije Srbije. Rekorder po broju nastupa odlučio je da se obrati javnosti putem saopštenja na društvenim mrežama, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u nacionalnom dresu.

Aleksandar Mitrović kao potencijalni naslednik

Sa Dušanovim odlaskom, pažnja se automatski prebacuje na Mitrovića kao njegovog zamenika kada je kapitenska traka u pitanju. Napadač Al Hilala je već imao priliku da nosi traku oko ruke na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, dok Tadić nije bio na terenu, što je dodatno podgrejalo spekulacije o njegovoj ulozi u budućnosti nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading