STVAR JE SVE OZBILJNIJA! Milan odustao od Francuza i okreće se Srbinu!

Autor:

Sport

18.07.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član "orlova" blizu San Sira.

STVAR JE SVE OZBILJNIJA! Milan odustao od Francuza i okreće se Srbinu!

Foto: Profimedia

Italijanski fudbalski klub Milan je podigao nivo pregovora sa Lazarom Samardžićem, ocem srpskog reprezentativca Mladenom i njegovim agentom Tolgom Diridžanom.

Cilj je uspostavljanje direktne komunikacije kako bi se klub detaljnije informisao o uslovima dogovora sa Piksijevim "orlom". Ovo je došlo kao promena prvobitnog plana, jer su roso-neri umesto francuskog reprezentativca Jusufa Fofane odlučili da se fokusiraju na mladog Srbina rođenog u Nemačkoj.

Razlog za ovakvu odluku leži u činjenici da je Lazar Samardžić tri godine mlađi od Fofane, što ga čini dugoročno perspektivnijim izborom za klub. Takođe, finansijski gledano, angažovanje Samardžića predstavlja isplativiju opciju u odnosu na 25-godišnjeg Francuza.

 

 

Lazar Samardžić trenutno igra za Udineze, gde je proveo protekle tri sezone. Pre kluba sa Frijulija, srpski reprezentativac je nastupao za berlinsku Hertu i Lajpcig. Tokom prethodne sezone, momak koji je zaludeo pola italijanske lige je nastupio u 34 utakmice u crno-belom dresu i postigao impresivnih šest golova u Seriji A.

Samardžićev uspon karijere od početka u Herti, pa preko Lajpciga do Udinezea, ukazuje na njegovu perspektivu i talenat. Očigledno je da je Milan prepoznao potencijal ovog mladog fudbalera i da je spreman da uloži napore kako bi ga angažovao.

Klub sa San Sira odlučan je da se fokusira na Srbina umesto na Jusufa Fofanu, što pokazuje da ima dugoročnu strategiju i želju da investiraju u mlađe igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading