KAKAV SPEKTAKL! Budućnost zabila GOL SA SKORO 30 METARA timu samoprozvane države Kosovo

Autor:

Sport

18.07.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se ne viđa često.

KAKAV SPEKTAKL! Budućnost zabila GOL SA SKORO 30 METARA timu samoprozvane države Kosovo

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbaleri podgoričke Budućnosti ostvarili su veliki uspeh u revanš utakmici protiv ekipe Mališeve sa nepostojeće države Kosovo. Nakon poraza od 0:1 u prvom meču, domaći tim je uspeo da ostvari preokret i pobedi rezultatom 3:0. Posebno se istakao Dragan Grivić čijim je golom postignut jedan od najboljih pogodaka u kvalifikacijama.

U 56. minutu utakmice, Dragan Grivić je izveo pravu majstoriju centrirajući sa leve strane terena na način koji je iznenadio i publiku i protivnički tim. Njegov udarac je imao preciznu putanju ka golu i završio se u mreži, ostavljajući utisak koji će se dugo pamtiti.

 

 


Pored Grivićeve majstorije, Ivanović je postigao gol u 32. minutu, dok je konačnih 3:0 postavio Perišić u 88. minutu na dodavanje Brnovića. Ovi golovi su doprineli ubedljivoj pobedi Budućnosti i plasmanu u naredno kolo kvalifikacija.

Ova pobeda znači mnogo za crnogorski fudbal, a još jedan tim iz ove zemlje, Mornar, takođe je ostvario uspeh izbacivši slavni Dinamo iz Tbilisija. Oba tima su se plasirala u drugo pretkolo za Ligu konferencija, što je veliki podstrek za crnogorski fudbal.

U narednom krugu kvalifikacija, Budućnost će se suočiti sa ekipom CSKA 1948 iz Sofije u Bugarskoj. Očekuje se da će ova utakmica biti izuzetno zanimljiva, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju novi uspeh svog omiljenog tima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading