PANTER RAZVEZAO JEZIK! ŽELJKO JE REKAO DA ĆE NAS "RASTURITI" NASRED TERENA: Bivši kapiten Partizana bez pardona o treneru Obradoviću!

Autor:

Sport

22.06.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac tvrdi da ga Žoc voli, da voli on njega i da ga poštuje.

PANTER RAZVEZAO JEZIK! ŽELJKO JE REKAO DA ĆE NAS "RASTURITI" NASRED TERENA: Bivši kapiten Partizana bez pardona o treneru Obradoviću!

Foto: Starsport

Kevin Panter bio je ljubimac grobara kao spasilac PArtizana u brojnim situacijama. Međutim, kapiten crno-belih je počeo da igra nešto lošije, pa je zaključeno da je najbolje da ode čim se ukaže dobra prilika kako bi klub bio rasterećen njegove velike plate. Zato, čim se javila Barselona nije bilo dileme i Panter se preselio u Španiju. Međutim, sada kada je otišao, Amerikanac je rekao sve što mu leži na duši. Pogotovo je šokirao time što je bez dlake na jeziku govorio o radu sa trenerom Željkom Obradovićem, njegovim treninzima, ali i odnosu na utakmicama.

- Volim Obradovića. Izuzetno ga poštujem. Možda se nismo slagali u svakoj situaciji, ali uvek je prevladavalo veliko poštovanje. Nekada smo se i drali jedan na drugog, ali se onda izgrlimo, izljubimo i shvatimo šta želimo jedan od drugog i to primenimo na parketu. Ponavljam, izuzetno mi je pomogao za ove tri sezone. Imali smo mnogo anegdota. Evo jedne. Možda se naljuti, ali nema veze. Zna da ga volim. Ove sezone u Pireju... Spremamo se za meč protiv Olimpijakosa, radimo trening i nešto ga naljuti. Ne znam tačno ko, ali on je eksplodirao i urla: "Je*aće vas, ako tako budete igrali, ima da vas je*u nasred terena". Nije se na tome završilo, ali to je trener Željko. Intenzitet uvek na maksimumu. Verujte, ima mnogo raznih situacija koje se nikada neće zaboraviti i o kojima i dalje pričamo - rekao je Panter za Mozzart sport.

Republika

Foto: Starsport

Panter u Atini protiv Olimpijakosa

 

Osvrnuo se Kevin posle i na sam početak kada je u pitanju igranje za Partizan, odnosno sadašnji kraj.

- Dolazak u Partizan u momentu kada je igrao Evrokup je jedna od najboljih odluka koju sam doneo u životu. Sećam se koliko su mislili da sam lud, da sam došao u Partizan zbog para ili ne znam ni ja čega, a pogledajte danas... Partizan je evroligaški klub o kome svi pričaju. Ne mislim da je to zbog mene, da me neko ne shvati pogrešno, ali samo je pokazatelj da nisam pogrešio što sam došao i proveo tri sezone koje nikada neću zaboraviti - zaključio je Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading