PIKSI JE IMAO OZBILJNE PONUDE: Odlučio je ipak da ostane odan "orlovima"

Autor:

Sport

17.07.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao je da bude selektor moćne reprezentacije.

PIKSI JE IMAO OZBILJNE PONUDE: Odlučio je ipak da ostane odan "orlovima"

Foto: Republika

Piksi

Nakon spekulacija o potencijalnom napuštanju pozicije selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi ostaje na čelu Orlova. Iako su postojale strukture u Fudbalskom savezu Srbije koje su bile za okončanje saradnje sa Stojkovićem, do smene ipak nije došlo. Čak su kontaktirani i potencijalni zamenski kandidati poput Joakima Leva i Feliksa Magata, ali odluka je na kraju bila da se podrži trenutni selektor.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 


Prema saznanjima Kurira, Dragan Stojković Piksi nije bio bez opcija ni u slučaju da napusti poziciju selektora Srbije. Naime, postojala je značajna zainteresovanost Južne Koreje za angažovanje Piksija kao selektora njihove reprezentacije. Kontakti između strana su postojali još od februara ove godine, a nakon razmatranja različitih opcija, Stojković se ipak odlučio da ostane na trenutnoj poziciji.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Dragan Stojković Piksi planira da se fokusira na razvoj mlađih igrača i pripremu nacionalnog fudbalskog tima Srbije za predstojeće izazove, uključujući i kvalifikacije za Mundijal u SAD, Kanadi i Meksiku 2026. godine. Sa optimizmom gleda ka predstojećoj Ligi nacija gde će se susresti sa jakim protivnicima poput Španije, Švajcarske i Danske.

Nakon perioda neizvesnosti, Dragan Stojković Piksi ostaje na poziciji selektora fudbalske reprezentacije Srbije i nastavlja sa planiranim aktivnostima kako bi ekipu pripremio za izazove koji ih očekuju u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading