JOKIĆ ZAGRMEO KAO NIKAD PRE! Reči Džokera ODZVANJALE na parketu! Evo šta je PORUČIO saigračima! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.07.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan utisak ostavio je u prvom poluvremenu.

JOKIĆ ZAGRMEO KAO NIKAD PRE! Reči Džokera ODZVANJALE na parketu! Evo šta je PORUČIO saigračima! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Nikola Jokić, trostruki MVP najjače lige na svetu, pokazao je svoje emotivno reagovanje tokom prvog poluvremena utakmice srpske reprezentacije protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Tokom tranzicije u fazu odbrane, Somborac je burno reagovao, uzvikivajući "blok" saigračima nekoliko puta zaredom. Ovo nezadovoljstvo nastalo je zbog situacije u fazi napada, a publika je bila zbunjena povicima prve zvezde Denver Nagetsa.

Srbija je ovo peta pripremna utakmica za Olimpijske igre, dok su Amerikanci u prvom poluvremenu izgledali veoma ubedljivo.

Ovim gestom, Jokić je pokazao svoju emotivnu stranu tokom najvećeg ispita u dosadašnjem toku priprema "orlova" protiv selekcije SAD. Njegovo vikanje "blok" saigračima ukazuje na njegovo nezadovoljstvo situacijom u fazi napada, čime je privukao pažnju kako publike, tako i sportskih analitičara.

Srbija je, podsetimo, od početka priprema za Olimpijske igre u Parizu dva puta u mečevima "zatvorenog tipa" savladala Holandiju, a potom pobedila Francusku u Lionu.

Usledio je put u Abu Dabi i prvi poraz od selekcije Australije, dok je do odlaska na najveće sportsko planetarno takmičenje čekaju okršaji sa Japanom i Grčkom u Beogradskoj areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading