KAPA DOLE SELEKTORU AMERIKANACA! Stiv Ker izašao u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću! Evo šta je PISALO na njoj!

Autor:

Sport

17.07.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki gest legendarnog asa.

KAPA DOLE SELEKTORU AMERIKANACA! Stiv Ker izašao u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću! Evo šta je PISALO na njoj!

Foto: printscreen/instagram

Dejan Milojević

Selektor košarkaške reprezentacije SAD, Stiv Ker, iznenadio je mnoge kada je izašao na meč sa Srbijom noseći posebnu majicu posvećenu Dejanu Milojeviću.

Na ovoj emotivnoj gesti, na kojoj je pisalo "Brate", Ker je odao počast svom preminulom kolegi koji je bio pomoćni trener u njegovom stručnom štabu Golden Stejt Voriorsa.

Srpski stručnjak i legendarni član nacionalnog tima Dejan Milojević, koji je preminuo 17. januara 2024. godine, ostavio je dubok trag u svetu košarke, a Stiv Ker je odlučio da mu se javno oda poštovanje, posebno pred susret sa reprezentacijom Srbije gde je Milojević takođe ostavio značajan trag.

 

 

Ovaj gest Stiva Kera nije prošao neprimećeno, jer je izazvao brojne emotivne reakcije i pokazao da su sportski rivaliteti uvek praćeni i poštovanjem i dubokim emocijama. Dejan Milojević je bio cenjen trener, a njegova smrt je ostavila prazninu u košarkaškom svetu. Selektor Amerikanaca je na ovaj način pokazao da je Dejan ostavio neizbrisiv trag u njegovom životu i karijeri, te da će ga se uvek sećati na najlepši mogući način.

Srbija će protiv Sjedinjenih Američkih Država od 18 časova odigrati drugu utakmicu na turniru u Abu Dabiju, a u prvoj je, podsetimo, doživela poraz od selekcije Australije.

Pešićevi "orlovi" će i na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu biti u istoj Grupi C sa američkom reprezentacijom, za koju mnogi smatraju da je najjača još od 1992. godine i čuvenog "drim tima" iz Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading