STOJKOVIĆ OSTAJE SELEKTOR, ALI ŠTA JE SA FUDBALERIMA?! Uzdanice "orlova" najavile bojkot ako se Piksi ne smeni, KAKO LI ĆE ONI REAGOVATI?

Autor:

Sport

11.07.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekaju nas zanimljivi dani u srpskom fudbalu.

STOJKOVIĆ OSTAJE SELEKTOR, ALI ŠTA JE SA FUDBALERIMA?! Uzdanice "orlova" najavile bojkot ako se Piksi ne smeni, KAKO LI ĆE ONI REAGOVATI?

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi, po svemu sudeći, ostaje selektor fudbalske reprezentacije Srbije, ali ne pod uslovima koje je dogovorio pre EVRO 2024. Debakl u Nemačkoj, kada su "orlovi" završili nastup već u grupnoj vazi on će platiti kroz platu, iako je insistirao i potpisao novi ugovor pred Evropsko prvenstvo, baš do 2026. godine. Sada će to biti tema sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, odnosno smanjenje njegove plate.

- Piksijev ugovor, odnosno smanjenje njegove plate, biće jedna od tema sutrašnje sednice IO FSS. Biće kako članovi budu odlučili - rekao je izvor Republike dobro upućen u dešavanja u FSS, bez da potvrdi ili demantuje spekulacije da je u pitanju iznos od 1,4 miliona evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Ono što se sada postavlja kao pitanje, ukoliko Piksi ostane, je kako će reagovati fudbaleri Srbije. Navodno, još tokom EP, kapiten Dušan Tadić, sa kojim je Stojković ušao u sukob i nije ga stavljao u startnu postavu, a sa njim Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Predrag Rajković najavili su odluku da ne igraju za reprezentaciju dokle god je Dragan Stojković Piksi na poziciji selektora. Oni su izrazili nezadovoljstvo i spremnost da se ne odazivaju na buduće pozive sve dok ne dođe do promene na klupi.

U međuvremenu, po sletanju u Beograd, Rajković je demantovao takvu mogućnost, ali se ostali od navedenih nisu oglašavali. Kao ni ostali igrači, bilo da su išli u Nemačku ili ne. Jedino je reagovao Nemanja Radonjić, koji se sam precrtao pre Stojkovićevog konačnog spiska, evidentno svestan da neće biti u avionu za Nemačku. On je slao zanimljive poruke na društvenim mrežama, očigledno upućene selektoru. Sada, ako Piksi ostane, postavlja se pitanje šta će biti sa svima njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading