BOGDANOVIĆ OPET VAN TERENA! Evo u kakvom je stanju Marinković

Autor:

Sport

17.07.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da neće biti ovakvih problema na OI.

BOGDANOVIĆ OPET VAN TERENA! Evo u kakvom je  stanju Marinković

Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Spo/Sipa Press/Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije se suočava sa novim izazovima u drugom pripremnom meču protiv selekcije SAD-a u Abu Dabiju. Nažalost, kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović neće biti u mogućnosti da istrči na teren, iako je pokušao da se zagreje pre meča. Ova vest neće obradovati mnoge navijače, ali postoji svetlija strana - Vanja Marinković je spreman za igru nakon što se požalio na povredu protiv Australije.

Odsustvo Bogdana Bogdanovića i Ognjena Dobrića u prethodnom meču protiv Australije izazvalo je znatiželju među navijačima, s obzirom da razlog za ovakvu odluku selektora nije bio javno objavljen. Ova situacija dodatno pojačava neizvesnost oko sastava tima za naredne mečeve i ostavlja prostor za brojne spekulacije.

Republika

Foto: Starsport

 

 


Povrede su sastavni deo sportskog života, a njihovo upravljanje može biti ključno za uspeh tima. Povreda Kevina Durenta, jednog od ključnih igrača američkog tima, takođe će uticati na dinamiku meča i taktiku obe ekipe.

Sa nestrpljenjem očekujemo ishod meča koji će se odigrati danas u 18 časova i nadamo se da će reprezentacija Srbije pružiti još jednu uzbudljivu i nezaboravnu igru, bez obzira na izazove sa kojima se suočava.

Da se podsetimo, juče je reprezentacija Srbije imala pripremnu utakmicu protiv reprezentacije Australije, gde je Australija odnela pobedu sa rezultatom 84:73.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading