SRAMAN POTEZ AMERIKANACA! Prekrstili srpskog reprezentativca! Svi su ostali u ŠOKU!

Autor:

Sport

17.07.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan propust prilikom predstavljanja ekipa.

SRAMAN POTEZ AMERIKANACA! Prekrstili srpskog reprezentativca! Svi su ostali u ŠOKU!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije igra drugu prijateljsku utakmicu u Abu Dabiju protiv Sjedinjenih Američkih Država, kao deo priprema za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Međutim, neposredno pre početka ovog susreta, došlo je do skandalozne greške na TV prenosu. Naime, u zvaničnoj statistici koju su obezbedili američki organizatori, srpski košarkaš Marko Gudurić je predstavljen kao - Narko. Ova nezapamćena greška izazvala je ogorčenje i zaprepašćenje kako među igračima, tako i među navijačima.

Ova nenamerna, ali šokantna greška izazvala je talas reakcija među navijačima i ljubiteljima košarke širom sveta. Mnogi su se pitali kako je moguće da do ovakve greške dođe u zvaničnoj statistici, posebno kada je reč o tako uglednom takmičenju kao što su pripreme za Olimpijske igre.

Foto: PRINTSCREEN

 

I pored ovog neugodnog incidenta, susret između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država je počeo u prijateljskim tonovima. Budući rivali na Olimpijskim igrama u Parizu će se sastati i u Grupi C, kada će se boriti u u prvom kolu grupne faze takmičenja, zakazanom za 28. jul.

Očekuje se da će ovi susreti doneti uzbudljivu košarkašku akciju i veliku pažnju navijača širom sveta. Nadamo se, ipak, da se ovakvi propusti više neće ponavljati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading