SPREMA SE TRANSFER "BOMBA"! Srđan Babić ponovo u crveno-belom DRESU!

Autor:

Sport

17.07.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije pred odlaskom iz Moskve.

SPREMA SE TRANSFER "BOMBA"! Srđan Babić ponovo u crveno-belom DRESU!

Foto: Starsport

Od dolaska u moskovski Spartak iz španske Almerije, Srđan Babić ostavio je više nego pozitivan utisak.

Reprezentativac Srbije koji je golom u Leskovcu protiv Bugarske odveo "orlove" na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, nastavio je sa dobrim partijama i u novoj sredini, ali bi rastanak sa Moskovljanima mogao da dođe brže od očekivanog.

U sve je "upleten" Olimpijakos, koji silno želi Piksijevog pulena u svojim redovima. Grčki velikan je počeo da pravi rekonstrukciju tima, posle gubitka titule u nacionalnom šampionatu, što se među navijačima kluba iz Pireja smatra "apokalipsom", pa su promene neminovne.

Foto: fss.rs

Srđan Babić

Prema pisanjima grčkih medija, osvajač Lige konferencija je u potrazi za tandemom defanzivaca, tačnije štopera, na spisku za dovođenje su i dvojica krilnih napadača, jedan levi bek i jedan napadač. Kada se to stavi na papir, Olimpijakos je spreman da angažuje gotovo pola startne jedanaestorice!

Među mnogobrojnim opcijama za štopera, Olimpijakos je etiketirao i srpskog reprezentativca Srđana Babića. Grčkom velikanu se naročito dopalo što fudbaler Spartaka iz Moskve igra levom nogom, pošto su igrači sa tom karakteristikom uvek posebno cenjeni i traženi kada su transferi u pitanju.

Ako je verovati procenama grčkih medija, Babić bi mogao da košta Olimpijakos 4.000.000 evra, dok osim Srbina iz Moskve put Atine bi mogao i Vilijan Roča, centralni defanzivac CSKA, gradskog rivala Spartaka.

Podsetimo, Srđan Babić je ostao upamćen kao „Zlatni orlić“ u srpskoj selekciji sa Novog Zelenda, prošao je školu Vojvodine, pa bio u Real Sosijedadu, Crvenoj zvezdi, Famalikau, Almeriji, iz koje je prešao među crveno-bele iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading