ZVEZDA NAPRAVILA MILIONE! Dovela igrače GRATIS, a prodala za OVU sumu!

Autor:

Sport

17.07.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan posao srpskog šampiona.

ZVEZDA NAPRAVILA MILIONE! Dovela igrače GRATIS, a prodala za OVU sumu!

Foto: Starsport

Šampion Srbije Crvena zvezda se veoma uspešno snalazi na tržištu transfera, ostvarujući značajne prihode od odlazaka igrača. Tokom prethodne sezone, klub sa Marakane je uspeo da zaradi čak 9,5 miliona evra od prodaje trojice igrača koji su došli bez obeštećenja.

Najveći prihod klubu doneo je reprezentativac Novog Zelanda, Marko Stamenić, koji je prešao u redove Olimpijakosa za 5,5 miliona evra. Piter Olajinka, koji se vratio u Češku nakon samo godinu dana provedenih u Crvenoj zvezdi, doneo je klubu prihod od dva i po miliona evra.

Takođe, Žan Filip Kraso, koji je takođe napustio klub posle godinu dana, potpisao je za francuskog drugoligaša Pariz, donoseći klubu milion i po evra.

Republika

Foto: Starsport

Marko Stamenić

Uprkos odlascima igrača, Crvena zvezda planira da dovede nova pojačanja do kraja prelaznog roka. Klub je već angažovao nekoliko mladih talenata poput Luke Ilića, Dalsija Gomeša i sedamnaestogodišnjeg Lazara Jovanovića, koji se smatraju budućim fudbalskim biserima. Očekuje se da ovi igrači u narednom periodu donesu dodatne prihode klubu.

Foto: Starsport

Piter Olajinka i Žan Filip Kraso

Crvena zvezda takođe planira da ostvari značajne prihode od učešća u evropskim takmičenjima. Uprava kluba je uverena da će uspeh na evropskoj sceni dodatno unaprediti finansijsku situaciju kluba.

Prelazni rok trajaće još dva meseca, tokom kojih se očekuje da Crvena zvezda dovede adekvatne zamene za odlazne igrače. Uprkos tome, klub je već sada ostvario značajne prihode od transfera i angažovanjem mladih talenata, što obećava uspešnu budućnost na sportskom i finansijskom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading