DULE SAVIĆ ZAGRMEO ZBOG PARTIZANA: Legenda Zvezde STALA U ODBRANU večitog rivala

Autor:

Sport

17.07.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji as pobesneo zbog sramnih reči ukrajinskog novinara prema crno-belima i svim Srbima.

DULE SAVIĆ ZAGRMEO ZBOG PARTIZANA: Legenda Zvezde STALA U ODBRANU večitog rivala

Foto: ST/Dragan Kadić

Ukrajinski novinar Viktor Vacko skandalozno je napao fudbalere Partizana i sve Srbe pred utakmicu između Dinama iz Kijeva i crno-belih, koji će biti odigran 23. jula u Poljskoj, u Lubinu, zbog rata u Ukrajini koji je započet posle vojne operacije Rusije u toj zemlji. Njemu je zasmetalo to što Srbija i Rusija imaju prijateljske odnose, odnosno učešće crno-belih na nedavnom Kupu prijateljstva u Moskvi.

Tačnije, ovakvu izjavu dao je podstaknut koreografijom na nedavno održanom fudbalskom turniru u Moskvi, gde su pored Partizana učestvovali i fudbaleri OFK Beograda, a "spornu" koreografiju na tribini su istakli navijači moskovskog CSKA koji godinama unazad gaje dobre odnose sa pristalicama crno-belih, popularnim "grobarima".

Republika

Foto: printscreen/Twitter/balkanski navijaci

Koreografija koja je zasmetala Ukrajincu

- Ove se*onje ne mare za moral i nije me briga kakvu će igru Dinamo da pokaže. Dinamo mora da uništi ove kretene iz Srbije, tu se ne radi samo o fudbalu. Zaista bih voleo da igrači to jasno shvate - poručio je Vacko.

Tim povodom Republika je kontaktirala i proslavljenog asa Crvene zvezde Duleta Savića koji je, bez obzira na navijačke boje, poslao jasnu poruku Ukrajincima i stao u odbranu večitog rivala i svih Srba.

- Zašto gospodin nije napao Ukrajince i Dinamo Kijev, a ne Srbe i Partizan. Kako to gospoda mogu da igraju sa seronjama? Mi smo gospoda što igramo sa celim svetom, a oni samo sa onima sa kojima im Amerikanci i Englezi dozvole. To su ti njihovi standardi. Ne znam samo da li su pitali Zelenskog i Bajdena da li smeju da igraju protiv Srba. Bolje da oni to provere još jednom, da ih ne kazne posle. Ali nek požure, ne zato što utakmica samo što nije, nego dok se Bajden još seća kako se zove - rekao nam je Dule Savić.

Podsetimo, crno-beli predvođeni novim, starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem startuju u drugom kolu kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona, a žreb je odredio da za protivnika imaju kijevski Dinamo. Zbog dobro poznatih dešavanja u Ukrajini, prvi meč u kojem je Dinamo domaćin, biće odigran u poljkom Lublinu, a treba napomenuti da će dan ranije srpski vicešampion saznati i ime potencijalnog rivala u narednom kvalifikacionom kolu, s obzirom da je žreb zakazan za ponedeljak 22. jul.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading