POSLE DUGO BEŽANJA! Embid izašao na CRTU Jokiću! Evo kako je protekao njihov SUSRET! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.07.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski i američki košarkaši igraju drugi kontrolni meč u Emiratima.

POSLE DUGO BEŽANJA! Embid izašao na CRTU Jokiću! Evo kako je protekao njihov SUSRET! (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram

Košarkaška reprezentacija Srbije sastali su se u Abu Dabiju protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Rival Pešićevih "orlova" na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu slovi za najvećeg favorita što se tiče osvajanja zlatne medalje, budući da su u "grad svetlosti" poslali najjači sastav još od Barselone 1992. i legendarnog "drim tima".

Imena Karija, Lebrona, Embida... ulivaju svakoj ekipi strah u kosti, a posebno je bilo zanimljivo videti susret najveće zvezde srpske reprezentacije Nikole Jokića i Džoela Embida, koji se između Francuske, Kameruna i SAD, odlučio da nastupa za Amerikance.

Najbolji igrači Denver Nagetsa i Filadelfije Seventisiksers, nisu imali priliku da se sastanu u plej-ofu, budući da je Kamerunac često "bežao" od trostrukog MVP najjače lige na svetu.

Zato je zanimljivo bilo videti njihov susret u ovom meču, koji je protekao nasmejano. Obojica asova su proćaskala, ali su u komentarima fanovi ostavljali poruku Džoelu Embidu da ovog puta ne može da pobegne od Somborca.

Osim toga, srpski centar je tokom meča izveo potez, kojim je posramio asa Filadelfije i izazvao oduševljenje navijača "orlova".

Srbija će posle ove utakmice odmeriti snagu sa Japanom i Grčkom u Beogradu. Podsetimo, u prethodne četiri provere Pešićevi izabranici su ostvarili dve pobede nad Holandijom, potom savladali Francusku u Lionu, a juče doživeli prvi poraz u pripremama od Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading