FUDBALERI, OVAKO SE BORI ZA GRB! Košarkaši Srbije pružaju DOSTOJAN otpor moćnim Amerima!

Autor:

Sport

17.07.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pešićevi izabranici odlično parirali u prvom poluvremenu najvećem kandidatu za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

FUDBALERI, OVAKO SE BORI ZA GRB! Košarkaši Srbije pružaju DOSTOJAN otpor moćnim Amerima!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Sjedinjenih Američkih Država drugu prijateljsku utakmicu na turniru u Abu Dabiju.

Iako je tim selektora Svetislava Pešića odlično odvorio meč i dugo odolevao najvećem kandidatu za osvajanje zlatne medalje na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, Amerikanci su u finišu prvog poluvremena dodali gas i napravili osetniju razliku (59:45).

Ipak, ono što ne može da se zameri Nikoli Jokiću, Vasi Miciću, Filipu Petruševu, Aleksi Avramoviću i ostalim srpskim reprezentativcima je velika želja da dođu do pobede, kao i pristup kakav se samo poželeti može.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije su potpuno razočarali u Nemačkoj

Za razliku od fudbalera koji su na nedavno završenom Evropskom prvenstvu ispali već posle prvog kruga, posle očajnih rezultata u duelima sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, košarkaši su pokazali kako se "gine" za nacionalni tim.

Čak, štaviše, u prvoj četvrtini imali su i vođstvo od pet poena prednosti (14:9), a na kraju uvodne deonice bili "na nuli" - 28:28, što je nateralo Karija, Lebrona i ostale zvezde SAD da dodaju gas u drugoj četvrtini i na poluvreme odu sa 14 poena prednosti (59:45).

I pored toga, nema šta da se prebaci srpskim reprezentativcima, koji su ostavili "srce na parketu", ali u pojedinim šutevima nisu imali sreće.

Nadamo se da će u nastavku Fortuna pogledati i Pešićev tim, odnosno, da će uspeti da se približe rezultatski, a potom i stignu do potpunog preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading