POTPUNO MU JE POMUTILA UM! Siner ima novu devojku! Lepotica OPČINILA Italijana! (FOTO)

Autor:

Sport

17.07.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne kriju romansu od javnosti.

POTPUNO MU JE POMUTILA UM! Siner ima novu devojku! Lepotica OPČINILA Italijana! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner, koji poslednje vreme ne beleži sjajne rezultate na terenu, mogao bi da pronađe razlog u svojoj ljubavnoj vezi sa atraktivnom ruskom teniserkom Anom Kalinskajom.

Njih dvoje su viđani zajedno na Vimbldonu, gde su provodili vreme prateći jedno drugo na mečevima. Međutim, prava pažnja javnosti usmerena je na njihovu romansu koja je kulminirala letnjim odmorom na Sardiniji.

Italijanski mediji su detaljno pratili svaki korak ovog zaljubljenog para, otkrivajući da su ih paparaci uhvatili na delu kako razmenjuju nežnosti na plaži Porto Červo. Siner je čak napustio učešće na turniru u švedskom Bastadu kako bi proveo vreme sa svojom izabranicom na ovom prelepom italijanskom ostrvu. Njihova veza je postala glavna tema tabloida, a svaki detalj je pažljivo zabeležen i prenet javnosti.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner i Ana Kalinskaja

Italijanski paparaci su se potrudili da zabeleže svaki trenutak Sinerove i Kalinskajine romantične idile na Sardiniji. Njihove slike na plaži, u restoranu, čak i na ulici, postale su predmet interesovanja javnosti. Ova pažnja medija dodatno je istakla njihovu ljubavnu priču i privukla pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Iako se Siner trenutno odmara sa svojom dragom, njegovi navijači sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na teniske terene, nadajući se da će ljubavna inspiracija doneti i sportski uspeh. S druge strane, Ana Kalinskaja, koja je podržavala svog partnera u njegovim mečevima, takođe će se uskoro vratiti svojim teniskim izazovima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading