PRIPREMAJU SE VATERPOLISTI ZA OI: Evo gde su otputovali

Autor:

Sport

17.07.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj vaterpolo reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama je osvajanje barem jedne medalje.

PRIPREMAJU SE VATERPOLISTI ZA OI: Evo gde su otputovali

Foto: https://Worldaquatics.com/

Vaterpolo reprezentacija Srbije se aktivno priprema za nadolazeće Olimpijske igre u Parizu, a trenutno su u fazi zajedničkih priprema sa selekcijom Crne Gore. Selektor Uroš Stevanović je odabrao 15 vaterpolista koji će predstavljati Srbiju na ovom prestižnom takmičenju. Među odabranim igračima su Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Sava Ranđelović i drugi.

Republika

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Uroš Stevanović

 


Vaterpolisti Srbije su otputovali u Podgoricu gde će sprovesti zajedničke pripreme sa selekcijom Crne Gore. Ova faza priprema predstavlja važan korak ka uspehu na Olimpijadi, pružajući igračima priliku da usklade taktiku i tehniku uoči turnira. Očekuje se da će ova saradnja dodatno ojačati timski duh i motivisati igrače za izazove koji ih očekuju u Parizu.

Nakon završetka priprema u Podgorici, vaterpolisti će se vratiti u Beograd gde će nastaviti sa treninzima 22. i 23. jula pre nego što otputuju u Pariz 25. jula. Srbija će se takmičiti u grupi B, gde će se suočiti sa jakim protivnicima poput Australije, Francuske, Mađarske, Japana i Španije. Ovo će biti izazovno takmičenje za naše vaterpoliste, ali su oni spremni da pokažu svoje veštine i borbeni duh na svakom meču.

Cilj vaterpolo reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama je osvajanje barem jedne medalje, a očekuje se da će naši vaterpolisti pružiti svoj maksimum kako bi ostvarili ovaj cilj. Srbija ima bogatu istoriju uspeha u vaterpolu, uključujući i zlatnu medalju osvojenu u Riju 2016. godine, te se publika sa nestrpljenjem iščekuje nove podvige naših "lavova" na Olimpijadi u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading