OVO DOSAD NIJE VIĐENO! Kari ŠOKIRAO Amere kao niko PRE!

Autor:

Sport

17.07.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo na samom početku utakmice.

OVO DOSAD NIJE VIĐENO! Kari ŠOKIRAO Amere kao niko PRE!

Foto: Starsport

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, izazvao je pažnju na meču protiv Sjedinjenih Američkih Država u Abu Dabiju nakon što je zaradio tehničku grešku svega 39 sekundi od početka utakmice. Ova neobična situacija izazvala je šok u celoj dvorani.

Na samom startu susreta, popularni Kari pristupio je sudijama sa prigovorom, što je rezultiralo tehničkom greškom. Pešićeva brza reakcija ostavila je mnoge u čudu, a vođa "orlova" je postao glavna tema razgovora u košarkaškim krugovima.

Njegov iznenađujući potez privukao je pažnju kako publike u dvorani, tako i ostalih aktera na terenu. Mnogi su ostali iznenađeni ovakvim razvojem događaja, dok su se drugi pitali šta je tačno izazvalo ovakvu reakciju iskusnog stručnjaka.

Foto: www.profimedia.rs

Svetislav Pešić i Nikola Jokić

Potez Svetislava Pešića pokazao je koliko emocije i tenzija mogu uticati na tok susreta. Reakcija Pešića otvorila je pitanja o pritisku i očekivanjima koji prate takve mečeve, kao i o ulozi sudija u vođenju utakmice.

Srbija je na poluvremenu gubila 45:59 od Sjedinjenih Američkih Država, pa se očekuje da u nastavku Jokić i ostali naši reprezentativci makar namuče prvog favorita za osvajanje zlatne medalje na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Ukoliko izgubi, srpska reprezentacija će pretrpeti drugi uzastopni poraz, pošto je dan ranije morala da čestita selekciji Australije, posle tri uzastopne pobede u pripremnom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading