JOKIĆ KAO NIKADA PRE PONIZIO EMBIDA! Svi mu se smeju zbog OVOG poteza! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.07.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan potez prve zvezde srpske selekcije.

JOKIĆ KAO NIKADA PRE PONIZIO EMBIDA! Svi mu se smeju zbog OVOG poteza! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Sjedinjenih Američkim Državama u Abu Dabiju, u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste duel između prošlogodišnjeg MVP, Džoela Embida, i ovogodišnjeg, Nikole Jokića. Mnogi su već unapred najavljivali ovaj susret kao sudar dva giganta košarke, a sam početak meča doneo je jedan vrlo zanimljiv momenat.

Naime, tokom duela došlo je do nešto što će se dugo prepričavati - Jokićev dribling je zadao takav potez Embidu da je ovaj završio "ljušturkom" na parketu. Ovaj potez je izazvao oduševljenje navijača i pokazao svu raskoš veštine koju najbolji igrač Denvera poseduje.

Ova prijateljska utakmica između Srbije i SAD-a samo je uvertira u ono što nas očekuje na Olimpijskim igrama. U prvom kolu grupne faze, "orlovi" će se ponovo suočiti sa Amerikancima, a očekuje se izuzetno uzbudljiv meč.

Inače, Jokić i Embid su imali kratak susret pre utakmice, u kome su razmenili utiske i bili nasmejani. Međutim, posle ovoga što je Somborac uradio Kameruncu, čisto sumnjamo da je Džoelu do smejanja.

Pešićevim izabranicima je duel sa Amerikancima četvrti u pripremnom periodu, pobedili su dva puta Holandiju, jednom Francusku i doživeli poraz u Abu Dabiju od reprezentacije Australije.

Do odlaska na Olimpijske igre u Pariz, čekaju ih još utakmice protiv Japana i Grčke u Beogradskoj areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading