PARTIZAN GA JE SILNO ŽELEO! Luka Božić POTPISAO!

Autor:

Sport

17.07.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač AdmiralBet ABA lige parafirao dvogodišnji ugovor.

PARTIZAN GA JE SILNO ŽELEO! Luka Božić POTPISAO!

Foto: Starsport

Aktuelni MVP AdmiralBet ABA lige Luka Božić više neće biti deo jadranske lige, s obzirom da je zvanično potpisao dvogodišnji ugovor sa španskom ekipom Valensijom!

Dugo se spekulisalo o tome gde će iskusni Hrvat nastaviti svoju karijeru, pri čemu je čak i Partizan bio pominjan kao moguća destinacija. Međutim, Božić je odlučio da pređe iz Zadra u redove španske ekipe, čime je skrenuo pažnju na sebe kao igrača visokog potencijala.

U prošloj sezoni u dresu Zadra, Luka Božić je ostvario impresivne statistike u regionalnom takmičenju. Prosečno je beležio 21,7 poena, 9,6 skokova i 6,3 asistencija po utakmici, što ga je učinilo jednim od najdominantnijih igrača AdmiralBet ABA lige.

 

 

Njegove veštine su privukle pažnju mnogih klubova van granica jadranske lige, a konačni izbor je pao na Valensiju, čime će Božić dobiti priliku da pokaže svoj potencijal na međunarodnoj sceni.

Potpisivanjem ugovora sa Valensijom, Luka Božić ulazi u novu etapu svoje karijere. Ulazak u redove španske ekipe predstavlja veliki izazov, ali i priliku za dalji razvoj i dokazivanje na evropskoj košarkaškoj sceni. Valensija je poznata po tome što pruža šansu mladim košarkašima da pokažu svoje veštine, a Hrvat će imati priliku da se takmiči na visokom nivou i da stekne dragoceno iskustvo u Endesa ligi, jednoj od najjačih košarkaških u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading