SRBIJA IZNENADILA ENGLESKU NA EP! Zvezdin biser pogodio za VAŽAN bod!

Autor:

Sport

17.07.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadoknađen poraz sa starta takmičenja.

SRBIJA IZNENADILA ENGLESKU NA EP! Zvezdin biser pogodio za VAŽAN bod!

Foto: fss.rs

Na Evropskom prvenstvu fudbalerki za uzrast do 19 godina, reprezentativke Srbije su odigrale izuzetno uzbudljivu utakmicu protiv Engleskinja remiziravši rezultatom 1:1, uz postignuti gol u 68. minutu, zahvaljujući Nini Matejić.

Međutim, Engleskinje su uspele da izjednače preciznim udarcem iz penala u poslednjim minutama meča, a gol je postigla Mia Enderbi. Ovaj rezultat je doneo Srbiji prvi bod na turniru, nakon poraza od Francuske u prvom kolu.

Reprezentativke Srbije su započele takmičenje porazom od Francuske (1:2), ali su pokazale veliku borbu i odlučnost da se izbore za bolji rezultat. Meč protiv Engleske je bio prilika da pokažu svoj kvalitet i upornost, što su i učinile postigavši gol i dugo držeći vođstvo.

Sa osvojenim bodom, Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu u Grupi A, dok je Engleska na prvom mestu sa četiri boda. Francuska je na drugom mestu sa tri boda, ali će imati priliku da poprave svoj plasman u meču sa Litvanijom. Srbiju očekuje poslednji meč u grupnoj fazi protiv Litvanije, gde će imati priliku da se bore za plasman u polufinale takmičenja.

Iako je početak takmičenja doneo izazove, reprezentativke Srbije imaju priliku da se pokažu u završnoj fazi grupne faze. Plasman u polufinale je cilj, a svaki naredni meč će biti prilika da pokažu svoj talenat i sportski duh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading