GUDURIĆ "OTRESAO" LEBRONA KAO NIKO! Srbin SRUŠIO "Kralja", pa pokazao ŠMEKERSKU stranu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.07.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest našeg košarkaša.

GUDURIĆ "OTRESAO" LEBRONA KAO NIKO! Srbin SRUŠIO "Kralja", pa pokazao ŠMEKERSKU stranu! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Na meču između reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u Abu Dabiju, desio se trenutak koji je izmamio osmehe kako sa terena, tako i sa tribina.

U trećoj četvrtini, dok je trajao jedan kontranapad, situacija između Lebrona Džejmsa i Marka Gudurića izazvala je simpatičan incident.

Lebron Džejms je bio u posedu lopte i krenuo na dvokorak, kada se našao oči u oči sa Gudurićem. Očigledno je da je srpski reprezentativac imao nameru da spreči lake poene američke zvezde, ali umesto toga završio je na zemlji nakon kontakta sa popularnim "Kraljem".

Ono što je usledilo izazvalo je osmehe i simpatije - Lebron je podigao ramena i otresao ih sa rukama, pokazujući svoju nadmoć, dok je Gudurić, sa osmehom i nevericom na licu, odgovorio istom gestikulacijom.

Sjedinjene Američke Države imaju ogromnu prednost i na dobrom su putu da upišu drugu uzastopnu pobedu na turniru u Abu Dabiju.

Srbiji je ovo drugi poraz na ovom turniru, pošto je u prethodnoj utakmici izgubila od selekcije Australije, dok u narednim mečevima igra protiv Japana i Grčke u Beogradskoj areni.

Podsetimo, Pešićevi "orlovi" su od početka priprema pobedili Holandiju dva puta i slavili protiv Francuske u Lionu.

Na Olimpijskim igrama u Parizu, Srbija će igrati ponovo protiv Sjedinjenih Američkih Država, Portorika i selekcije Južnog Sudana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading