NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE! Stanojević ostao bez još jedne UZDANICE! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.07.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač karijeru nastavlja u Španiji.

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE! Stanojević ostao bez još jedne UZDANICE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nastavljaju se odlasci iz Humske, a kao što se danima govorilo, kofere je spakovao i Samed Baždar.

Napadač Partizana i novopečeni reprezentativac Srbije, od danas je zvanično igrač španskog kluba Real Saragosa.

Baždar je u crno-beli tabor došao sa trinaest godina, da bi u seniorskoj selekciji debitovao 2021. godine, u utakmici protiv ekipe Voždovca u kojoj je "parni valjak" trijumfovao rezultatom 3:0.

Mladi golgeter je u kadetskoj selekciji, iz koje je selektovan u prvi tim,  dao 39 golova u 33 utakmice i upisao 18 asistencija.

Sa članom španske Segunde je potpisao ugovor na pet godina.

- Slušao sam svaki put da je teško, ali nisam verovao da će mi ovako stati knedla u grlu. U Partizan sam došao sa trinaest godina i sve o čemu sam sanjao je da debitujem za seniorsku ekipu i da postignem gol u derbiju - rekao je Baždar za klupski sajt i dodao:

- Deo tih snova sam ostvario, a onaj drugi deo ostavljam mojim prijateljima i saigračima, a to je da vrate titulu u Humsku, osvoje trofej Kupa i opet odu što dalje u Evropi. Znam da mogu, znam da su jaki i jedino što ne može niko da im oduzme je vera i vizija! Zato, mom Partizanu, ostavljam u amanet da ova generacija završi ono što nismo uspeli dok sam ja bio tu, da paze jedni na druge, budu jedinstveni i uz naše navijače i naš Jug zajedno slavimo titulu u Humskoj! - istakao je Samed Baždar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading