"OVO JE KOREN NJEGOVE NENORMALNOSTI"! STRUČNJACI se usaglasili oko OČUHA iz PAKLA koji je pekao pastorka (5) na ringli! Ovo je njegova dijagnoza

Autor:

Hronika

17.07.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je zlostavljao i svoju partnerku, ali i drugu decu!

"OVO JE KOREN NJEGOVE NENORMALNOSTI"! STRUČNJACI se usaglasili oko OČUHA iz PAKLA koji je pekao pastorka (5) na ringli! Ovo je njegova dijagnoza

Foto: Shutterstock

Muškarac koji je juče uhapšen zbog zlostavljanja petogodišnjeg sina svoje partnerke, takođe je zlostavljao nju, kao i svog sina iz prethodne zajednice. Trenutno se nalazi na psihijatrijskom veštačenju na Klinici za psihijatriju "Laza Lazarević", dok je petogodišnjak sa teškim povredama zbrinut na Institutu za majku i dete i u stabilnom je stanju.

Detalji incidenta

I.A., osumnjičen da je u ponedeljak u poslepodnevnim satima na Čukarici dečaka tukao rukama i nogama, a zatim mu stopala i dlanove stavljao na užaren šporet, smešten je na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" radi veštačenja. Ispred zgrade u kojoj se dogodilo ovo teško nasilje, razbacana odeća svedoči o brutalnosti incidenta. Komšije tvrde da je odeću razbacao upravo osumnjičeni tog kobnog dana.

Tužilaštvo je naložilo policijskoj stanici Čukarica da podnese dopunu krivične prijave i za krivično delo nasilja u porodici. Postoje indicije da je zlostavljanje dečaka i njegove majke trajalo duži vremenski period, ali sve je još uvek u procesu dokazivanja. Jasno je da je reč o surovom i monstruoznom aktu nasilnika prema petogodišnjaku, slažu se psiholozi.

Psihološkinja Radmila Vulić Bojović istakla je da je osumnjičeni verovatno psihički neuravnotežena osoba.

"Svakako ne možemo govoriti o nekome ko je normalna osoba ili osoba koja može normalno da funkcioniše u društvu. Verovatno se radi o osobi koja je i sama bila zlostavljana u detinjstvu. Nasilje rađa nasilje, zbog čega je prevencija i edukacija ljudi o opasnostima nasilnih obrazaca vaspitanja toliko važna," izjavila je Vulić Bojović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading