KAKVA BOMBA! Pao potpis Brajana

Autor:

Sport

17.07.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se moglo očekivati.

KAKVA BOMBA! Pao potpis Brajana

Foto: www.profimedia.rs

Litvanski košarkaški klub Žalgiris ozbiljno se priprema za nadolazeću sezonu u Evroligi, te je nedavno potpisao iskusnog košarkaša Brajana Danstona. Ovaj potez dolazi nakon nedavnog angažovanja Alena Smailagića, pokazujući odlučnost kluba da ojača svoj tim.

Republika

Foto: Starsport

Brajan Danston

 


Sa impresivnom karijerom iza sebe, Danston je igrao za brojne klubove poput Mobis Fiba, Aris, Bnej Herclija, Hapoel Holona, Varezea, Olimpijakosa, Anadolu Efesa i Virtusa iz Bolonje. Sa 38 godina, i dalje poseduje izuzetan kvalitet i sposobnost da pruži izvanredne partije na terenu, što će svakako doprineti timskom uspehu.

Danstonova prisutnost na terenu donosi ne samo sportsko umeće već i vođstvo i iskustvo, što će biti od neprocenjivog značaja za mlade igrače u ekipi. Njegova uloga će biti ključna u vođenju tima ka ostvarenju postavljenih ciljeva u narednoj sezoni.

Sa ovim pojačanjem, Žalgiris jasno pokazuje svoje ambicije u Evroligi i spremnost da se bori sa najboljim timovima u kontinentalnom takmičenju. Danstonov doprinos biće od izuzetnog značaja u ostvarivanju tih ambicija.

Potpisivanje Brajana Danstona predstavlja značajan korak za Litvanski Žalgiris u pripremi za nadolazeću sezonu. Njegovo iskustvo, kvalitet i vođstvo donose novu dimenziju timu, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov doprinos na terenu. Navijači su uzbuđeni zbog onoga što dolazi, a atmosfera u klubu je puna optimizma pred početak nove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading