DEBITUJE PRED DELIJAMA! Potpisuje CENTAR koji ima evroligaško iskustvo!

Autor:

Sport

17.07.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično se rastao sa bivšim klubom.

DEBITUJE PRED DELIJAMA! Potpisuje CENTAR koji ima evroligaško iskustvo!

Foto: Starsport

U prvom kolu predstojeće sezone Evrolige, košarkaši Crvene zvezde će ugostiti u Areni ekipu Pariza, koja je debitant u ovom elitnom takmičenju.

Francuski tim je osvojio Evrokup, što je učinilo da postane deo najglamuroznijih evropskih timova. Glavna vest uoči ovog meča je promena trenera u pariskom timu, gde će debitantsku sezonu predvoditi Tijago Spliter.

Prvo pojačanje pariskog kluba je Kevarijus Hejs, koji se nedavno rastao sa litvanskim Žalgirisom. Hejs je doskorašnji centar tima iz Viljnusa, a u prošloj sezoni je beležio prosečno 5.6 poena po meču u Evroligi uz 4 skoka. Zanimljivo je da se ovaj igrač vraća u Francusku nakon što je prethodno nosio dres Asvela.

 

 

Hejs će debitovati pred delijama, pošto je meč između Crvene zvezde i Pariza zakazan za 4. oktobar u Beogradskoj areni, a interesovanje za ovaj duel je veoma veliko. Novo učešće crveno-belih u Evroligi izaziva pažnju kako navijača, tako i ljubitelja košarke širom Evrope.

Uzbuđenje raste kako se bliži početak nove sezone najelitnijeg klupskog takmičenja, a susret između srpskog šampiona i Parižana obećava uzbudljivu košarkašku predstavu. S obzirom na novitete u obe ekipe, publika sigurno može očekivati izuzetno zanimljiv okršaj. 

Crveno-beli su, podsetimo, prošle sezone ostali bez plamana u plej-in, pošto su zauzeli 16. poziciju sa 11 pobeda i 23 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading