ŠOK! Partizan bez navijača protiv DInamo Kijeva!?

Autor:

Sport

17.07.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli moraju da biju bitku bez podrške.

ŠOK! Partizan bez navijača protiv DInamo Kijeva!?

Foto: Twitter.com/Ultras World

Fudbalski klub Partizan i Dinamo iz Kijeva postigli su dogovor da se predstojeće utakmice u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju bez prisustva gostujućih navijača. Razlog za ovu odluku je bezbednost, a odluka je doneta na molbu Dinama zbog ratnih okolnosti u Ukrajini.

Odluka je doneta uz preporuku i u koordinaciji sa lokalnim vlastima u Poljskoj i uz savete i odobrenje UEFA. Partizan je istakao da neće tražiti ulaznice za svoje navijače za utakmicu u Lubinu i uputio apel navijačima da ne putuju samostalno u Poljsku. Sa druge strane, FK Dinamo Kijev neće imati podršku svojih navijača na meču u Beogradu, iako Partizan podleže UEFA sankcijama.

Posebna pažnja posvećena je bezbednosti svih učesnika u predstojećim mečevima, a ova odluka je naročito značajna zbog uslovne kazne UEFA koja je izrečena Partizanu. Klub iskreno veruje da je ovaj dogovor u najboljem interesu oba kluba i da će biti dočekan sa razumevanjem od strane navijača.

- Ova odluka je doneta uz preporuku i u koordinaciji sa lokalnim vlastima u Poljskoj i uz savete i odobrenje UEFA. FK Dinamo Kijev će se pridržavati istog dogovora i neće imati podršku svojih navijača na meču u Beogradu, na koji ima pravo iako je FK Partizan pod UEFA sankcijama. FK Partizan iskreno veruje da je ovaj dogovor u najboljem interesu oba kluba i da će biti dočekana sa razumevanjem od strane naših navijača - navode iz Humske.

Prvi duel Partizana i Dinama, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, igraće se 23. jula u Lubinu u Poljskoj, dok je meč u Beogradu zakazan za 31. jul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading