PAO POTPIS NA MARAKANI: Zvezda dovela pojačanje iz Portugala!

Autor:

Sport

17.07.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac pojačao crveno-bele.

PAO POTPIS NA MARAKANI: Zvezda dovela pojačanje iz Portugala!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je zvanično predstavila svog novog napadača, Bruna Duartea, koji je stigao na Marakanu kao pojačanje za predstojeću sezonu. Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, istakao je da je Duarte izabran kao pojačanje zbog svog iskustva i impresivnog učinka u prethodnoj sezoni. Duarte je došao iz tima Farense gde je postigao 13 golova, a Mrkela veruje da će se ovaj iskusni napadač brzo prilagoditi i doprineti timskim rezultatima.

 

 

Pričali smo tokom prelaznog roka da želimo da dovedemo još jednog napadača i odlučili smo se za Bruna Duartea, dojučerašnjeg centarfora Farensea. Uspešna sezona je iza njega, postigao je 13 golova u jakom prvenstvu i biće veliko pojačanje za nas. Drugačiji je profil igrača od Endiajea, a pred nama je naporno prvenstvo sa velikim brojem utakmica i želeli smo da dovedemo i ovakav tip napadača kakav je Duarte. U Zvezdu dolaze samo spremni igrači koji mogu odmah da doprinesu rezultatima i ciljevima, a Duarte je iskusan fudbaler i gde god da je nastupao - postizao je golove, te verujem da će i u crveno-belom dresu nastaviti u tom maniru. Očekujem ga odmah na terenu, jer je prošao pripreme sa Farenseom i verujem da će kroz Superligu ući u formu i biti ono što očekujemo od njega - naveo je Mrkela.

Nakon potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom, Bruno Duarte izrazio je oduševljenje što je postao deo ovog velikog kluba. 

- Zvezda je veliki klub i srećan sam što sam došao jer je ovo u skladu s mojim ambicijama. Osećam se spremnim da igram, i želim što pre da se upoznam sa saigračima, te da počnem da postižem golove. Iza mene su dobre pripreme, i fizički sam potpuno spreman. Znam kakav stil igre gaji Zvezda, da je reč o napadačkom i agresivnom timu, koji uvek teži da postigne što veći broj golova i to mi odgovara. Poruka za navijače je da ću dati sve od sebe da kroz dobar rad, svi zajedno ostvarimo velike rezultate. Jedva čekam da zaigram - poručio je Mrkela.

Bruno Duarte rođen je 24. marta 1996. godine u Sao Paolu, a fudbalsku karijeru započeo je u juniorskim selekcijama Palmeirasa. Nakon toga je svoj talenat pokazivao u različitim klubovima širom sveta, uključujući Ukrajinu, Portugal i Saudijsku Arabiju, pre nego što je stigao u Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Bogi

17.07.2024 15:57

Još jedan stranac sa dve leve noge, a naši talenti na prodaju.