KAKAV UDARAC NA NOVAKA: "Dao bih mu 1 od 10"

Autor:

Sport

17.07.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašao je na teren bez vere od samog starta.

KAKAV UDARAC NA NOVAKA: "Dao bih mu 1 od 10"

Foto: Tanjug/AP

U finalu Vimbldona, Novak Đoković je doživeo poraz od Karlosa Alkaraza rezultatom 3:0 (6:2, 6:2, 7:6). Španac je prikazao sjajnu partiju i tako došao do svoje druge vimbldonske titule, a ukupno četvrtog grend slem trofeja u karijeri.

 

 


Jedan od onih koji su kritikovali Đokovića, bio je poznati teniski novinar, Benoa Majlin. On je izjavio: "Ako moram da ocenim Đokovića, dao bih mu 1 od 10. Nikada ga nisam video takvog." Majlin je potom objasnio šta sve nije valjalo u Novakovoj igri, ističući da je Đoković izašao na teren bez vere od samog starta, sistematično napadao Alkarasov forhend i nedostatak samopouzdanja.

 

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Izašao je na teren bez vere od samog starta. Sistematično je napadao Alkarasov forhend, kao da je želeo da bude kažnjen. Uvek se dvoumio kada je izlazio na mrežu. Nije napadao loptu na voleju. Nije imao samopouzdanje - dodao je Francuz. 

Pored poraza, interesovanje za Novaka Đokovića ne jenjava ni nakon finala Vimbldona. Mnogi se pitaju gde je Đoković trenutno i šta radi posle turnira.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Novak Đoković trenutno se odmara i priprema za naredne izazove. Iako je doživeo poraz u finalu, Đoković je i dalje jedan od najuspešnijih tenisera današnjice. Njegova posvećenost, upornost i neverovatan talenat su neosporni, te se može očekivati da će se uskoro vratiti na teren sa istim žarom i odlučnošću.

Iako je poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona iznenadio mnoge, Novak Đoković i dalje ostaje jedan od najdominantnijih tenisera u svetu tenisa. Njegova borba i trud su neupitni, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov povratak na teren i nove sportske podvige. Svi fanovi tenisa sa nestrpljenjem iščekuju sledeći turnir na kojem će Đoković pokazati svoje umeće i neustrašivost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading