JAMAL POSLAO VAŽNU PORUKU MESIJU PRED FINALE EP: Španac gori od želje da se sretne s idolom, a to može samo na jedan način

Autor:

Sport

14.07.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva "detalja" odlučuju o tome da li će se videti na terenu.

JAMAL POSLAO VAŽNU PORUKU MESIJU PRED FINALE EP: Španac gori od želje da se sretne s idolom, a to može samo na jedan način

Foto: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia, JB Autissier / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Lamin Jamal i Lionel Mesi

Lamin Jamal postao je najmlađi učesnik polufinala Evropskih prvenstava, a onda je golom za izjednačenje protiv Francuske trasirao put "crvenoj furiji" prema finalu EVRO 2024. Španija će večeras igrati to finale od 21 čas protiv Engleske u Berlinu, a mladi fudbaler, koji je juče napunio 17 godina, ima dodatni motiv. Jamal želi da se sretne sa Lionelom Mesijem i to mu je i poručio pred duel.

Davne 2007. godine tada mladi as Barselone od 20 godina držao je u naručju petomesečnu bebu i čak je i kupao u koritu na stadionu Nou kamp. Svi su se smejali i uživali i verovatno govorili kako bi bilo lepo da ta beba poprimi malo magije od Lea i da jednog dana hara svetskim fudbalom. Ta beba zove se upravo Lamin Jamal. Očigledno je "vračanje" u koritu uspelo, jer je mladi Španac krenuo baš stopama slavnog Argentinca. Kako u dresu Barselone, tako i svog nacionalnog tima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mesi kupao Jalama kada je imao pet meseci

S druge strane, i figurativno ali i druge strane Atlantskog okeana, Mesi će igrati od 2.00 iza ponoći u noći između nedelje i ponedeljka igrati finale Kopa Amerika sa Argentinom protiv Kanade. Zato je Jamal pred svoj meč poslao indirektno poruku Leu da bi voleo da obojica postanu šampioni, pa da koplja ukrste prvaci Evrope i Amerika.

- Nadam se da će Mesi osvojiti Kopa Amerika i da ćemo mi osvojiti EVRO 2024. Želim da igram protiv njega u "Finalisimu" - rekao je Jamal.

Podsetimo, ovakav meč održan je 1. juna 2022. kada su snage domerili prvaci Evrope Italija i Amerike Argenitina. Tada su "gaučosi" slavili sa ubedljivih 3:0. S tom razlikom da mladi španac ovaj put želi pobedu evropske selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading