KIRJOS VEOMA ZABRINUT ZA NOLETA: Da li je u kalendaru ostao još jedan slem za Đokovića?

Autor:

Sport

15.07.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je igrao iako nije morao.

KIRJOS VEOMA ZABRINUT ZA NOLETA: Da li je u kalendaru ostao još jedan slem za Đokovića?

Foto: www.profimedia.rs

Nakon turbulentne prošlosti u kojoj su se često sukobljavali, Nik Kirjos je nedavno pružio podršku Novaku Đokoviću tokom njegovog oporavka od operacije meniskusa. Kirjos je čak bio Đokovićev sparing partner u Londonu, gde je pažljivo pratio njegovu formu i nedavni poraz od Karlosa Alkaraza u finalu. Iz prve ruke, Kirjos je svedočio o Novakovoj odlučnosti da se vrati na teren i da se takmiči, uprkos fizičkim izazovima koje je imao.

Republika

Foto: twitter printscreen

 

 


Ne zaboravite, Đoković je igrao, iako nije morao da igra. Fizički nije bio na 100 odsto, ali je odlučio da igra, govoreći iznova koliko je ovaj turnir važan za njega. Bio je malo 'ravan', razumljivo u 37. godini, osvojio je sedam puta, a i Alkaraz je bio prejak. Sve je pokušao protiv Karlosa u trećem setu, ali je on uvek imao spremne odgovore. Ja i Tim smo pričali, to je razgovor koji svi ljubitelji tenisa treba da imaju, da li je u kalendaru ostao još jedan slem za Đokovića? - zapitao se Kirjos.

Mladost i uspeh Karlosa Alkaraza takođe su bili tema razgovora. Kirjos je istakao Alkarazovu impresivnu karijeru, posebno njegove četiri grend slem titule, i naglasio da je on samo u svojoj 21. godini. Postavljanje pitanja o tome da li Đoković može da se izbori sa izazovom mladog Španca, koji ga je nedavno pobedio u finalu, dodatno je produbilo analizu situacije.

Sa pojavom Alkaraza, koji ga je dva puta zaredom pobedio u finalu, da li je u Đokovićevom rezervoaru ostalo dovoljno goriva da osvoji još jedan slem? - još jedno je pitanje Kirjosa.

Nik Kirjos je još jednom pokazao svoju sposobnost da izazove javnu debatu i da postavi relevantna pitanja o stanju u svetu tenisa, a Novak Đoković će sigurno nastaviti da intrigira i inspiriše ljubitelje ovog sporta širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading