SENZACIJA U BEOGRADU: Srbija će igrati protiv još jedne selekcije pred Pariz! Jokić dočekuje dobro poznatog protivnika iz NBA!

Autor:

Sport

15.07.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori su još uvek u toku!

SENZACIJA U BEOGRADU: Srbija će igrati protiv još jedne selekcije pred Pariz! Jokić dočekuje dobro poznatog protivnika iz NBA!

Foto: KSS

Pregovori između Košarkaškog saveza Srbije i Grčke su u toku, a postoji velika verovatnoća da će doći do dogovora oko održavanja prijateljske utakmice pred Olimpijske igre. Prema pisanju grčke "Gazete", postoji mogućnost da će doći do promene u rasporedu, te da će publika u Srbiji imati priliku da prisustvuje spektakularnom okršaju između košarkaša Srbije i reprezentacije Grčke.

Košarkaši Srbije su započeli pripreme za Olimpijske igre pobedom nad Francuskom u Lionu. Nakon povratka u Beograd, ekipa je krenula put Abu Dabija, gde će odigrati još dva prijateljska meča, protiv reprezentacija Australije i Amerike. Selektor Svetislav Pešić će imati jasniju sliku o formi tima nakon ovih utakmica, a planiran je i još jedan meč protiv Japana po povratku u Beograd.

Ukoliko dođe do dogovora, publika u Srbiji bi mogla da uživa u izuzetnoj košarkaškoj predstavi, a posebno bi pažnju privukao direktan obračun između Nikole Jokića i Janisa Adetokumba. Iako ništa nije zvanično potvrđeno, prema pisanju grčkih medija, pregovori idu u dobrom smeru, te bi se ovaj meč mogao ostvariti kao deo priprema za Olimpijske igre.

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Janis Adetokumbo

Selektor Pešić je izrazio želju za odmeravanjem snaga sa reprezentacijom Grčke, te bi ova utakmica predstavljala ne samo sportski izazov već i priliku za vrhunsku sportsku predstavu u Beogradu. Košarkaški savez Srbije je imao teškoća u pronalaženju protivnika za pripremne mečeve, a Grčka se pojavila kao idealno rešenje, kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog mogućnosti da se pruži vrhunski sportski spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading