NIKAD GORA KRIZA ZA NOLETA: Jedan od najcrnjih perioda u karijeri

Autor:

Sport

15.07.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez trofeja od početka godine.

NIKAD GORA KRIZA ZA NOLETA: Jedan od najcrnjih perioda u karijeri

Foto: Profimedia

 

Republika

Foto: Profimedia

 

 


Prvi put se Novak suočio sa jako sličnom situacijom 2006. godine, kada je čekao do jula da osvoji ATP prvenac u holandskom Amersfortu. Drugi najduži sušni period zabeležio je 2018. godine, kada je ozbiljnija povreda lakta uticala na njegovu igru, ostavljajući ga van terena tokom druge polovine 2017. godine. Povratak na teren nije bio lak, ali je konačno trijumfovao u finalu Vimbldona nad Kevinom Andersonom.

Naredna ozbiljna prilika za Đokovića da prekine ovaj veoma sušni period biće krajem jula na Olimpijskim igrama u Parizu. S obzirom da mu nedostaje samo ova bitna titula u karijeri, bilo bi idealno da baš u Parizu prekine taj crni niz i osvoji još jedan jako značajan trofej. Novak je poznat po svojoj sposobnosti da se vrati mnogo jači nakon velikog izazova, pa će fanovi sa nestrpljenjem iščekivati njegov moćan povratak na pobednički tron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading