PRED VELIKO FINALE! Jamal OTKRIO mami kakav POKLON želi za ROĐENDAN! U Realu mu ove REČI neće zaboraviti!

Autor:

Sport

13.07.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reprezentativac Španije u centru dešavanja, posle sjajnih nastupa na EP.

PRED VELIKO FINALE! Jamal OTKRIO mami kakav POKLON želi za ROĐENDAN! U Realu mu ove REČI neće zaboraviti!

Foto: www.profimedia.rs

Lamin Jamal

Senzacionalni tinejdžer koji je zapalio fudbalski svet svojim sjajnim nastupima na EURO 2024 proslavlja svoj 17. rođendan.

Lamin Jamal je već postigao mnogo toga na terenu, a njegova izjava da bi radije pobedio na Evropskom prvenstvu u finalu Englesku, nego dobijao poklone, zaista je nešto što će se dugo pamtiti.

Na svoj rođendan, Lamin Jamal dao je veliki intervju za špansku Marku, otkrivajući različite teme. Između ostalog, poručio je da nikada ne bi igrao za Real Madrid, već samo za svoju Barselonu.

Foto: Tanjug/AP

Lamin Jamal

– Rekao sam mami da ne želim nikakav poklon. Samo da pobedimo u finalu i u Madridu proslavimo evropsku titulu. Siguran sam da bi bila ludnica na ulicama od aerodroma ka gradu – rekao je Jamal.

Takođe, objasnio je i sa kim je menjao dres tokom šampionata Evrope, ističući da je Federiko Kjeza tražio dres posle meča sa Italijom, dok je Kilijan Mbape to učinio po završetku utakmice protiv Francuske.

Kjeza mi je tražio dres posle meča sa Italijom, a Mbape posle Francuske. Kada te takav igrač pita onda mu daš dres (smeh prim. aut) – dodao je Jamal.

Finale šampionata Starog kontinenta između Španije i Engleske zakazano je za nedelju sa početkom u 21 čas, na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Pravdu će deliti Fransoa Letiksije iz Francuske, koji je tokom prvenstva imao priliku da sudi i srpskoj selekciji u odlučujućem meču grupne faze protiv Danske (0:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading