OZBILJNA POVREDA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Đurišič onesposobljen da igra

Autor:

Sport

15.07.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slomio nogu.

OZBILJNA POVREDA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Đurišič onesposobljen da igra

Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš Nikola Đurišić pretrpeo je ozbiljnu povredu tokom letnje NBA lige, kada je došlo do preloma njegovog levog stopala tokom utakmice protiv San Antonija. Ova povreda je dovela do prekida njegovog drugog meča za Atlantu, a rendgenski snimak je potvrdio ozbiljnost povrede.

Tokom utakmice protiv San Antonija, Đurišić je pretrpeo povredu levog stopala, što je dovelo do njegovog izlaska sa terena tokom prvog poluvremena. Iako se kasnije pojavio u dvorani, bio je primoran da sedi pored terena sa čizmom na nozi.

Nakon što je pretrpeo povredu, Nikola Đurišić je podvrgnut rendgenskom snimku koji je otkrio da je reč o prelomu levog stopala. Ova povreda dovela je do prekida njegovog nastupa za Atlantu, a detalji o njegovom oporavku još uvek nisu poznati.

 

 


Bivši košarkaš Mege, Nikola Đurišić, nedavno je bio draftovan od strane Atlante Hoksa u drugoj rundi drafta ovog leta. Ova vest je bila veliko postignuće za mladog košarkaša, ali povreda je donela izazove u njegovoj perspektivi za dalju karijeru.

Nikola Đurišić, mladi srpski košarkaš, suočava se sa izazovima oporavka od preloma levog stopala, koji je pretrpeo tokom utakmice protiv San Antonija u letnjoj NBA ligi. Nakon nedavnog drafta od strane Atlante Hoksa, ova povreda predstavlja prepreku u njegovoj karijeri, ali se nadamo brzom oporavku i povratku na teren.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading