PRAVDA (NI)JE ISTA ZA SVE: Novaku se sprema pakao u Parizu, dok Nadal može da odahne!

Autor:

Sport

15.07.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težaj put za Novaka na Olimpijskim igrama.

PRAVDA (NI)JE ISTA ZA SVE: Novaku se sprema pakao u Parizu, dok Nadal može da odahne!

Foto: Profimedia

Nakon operacije meniskusa, Novak Đoković je bio u žurbi sa oporavkom kako bi se što pre vratio na teren za Olimpijske igre u Parizu. Iako je pokazao da je veći od povrede igrajući na Vimbldonu i stigavši do finala, sada ga čeka novi izazov u vidu trećeg nosioca na Olimpijadi.

Iako je trenutno drugi teniser sveta, Đoković će biti treći nosilac na Olimpijadi zbog politike Međunarodnog olimpijskog komiteta i ranije ATP liste. Ovo znači da će biti smešten u deo žreba sa Janikom Sinerom i Karlosom Alkarazom, mladim teniserima koji su pokazali zavidan talenat i mogu biti ozbiljan izazov za Đokovića.

Prvi nosilac će biti Janik Siner, drugi Karlos Alkaraz, dok će Aleksander Zverev biti četvrti nosilac, a Danil Medvedev peti. Zanimljivo je da se među nosiocima našao i Rafael Nadal, iako je trenutno 257. teniser sveta, zbog zaštićenog rankinga usled povreda. Španac ima zaštićeni ranking zbog povreda koje su ga namučile u poslednje vreme, što svakako nije fer prema Đokoviću i ostalim sportistima.

Foto: MutuaMadridOpen/X

Rafael Nadal

Iako će se suočiti sa jakom konkurencijom na Olimpijadi, Novak Đoković je pokazao da je sposoban da se izbori sa izazovima i da svakom meču pristupa sa velikom posvećenošću. S obzirom na svoje iskustvo i veštine, očekuje se da će biti ozbiljan kandidat za osvajanje zlatne medalje. Đoković se nalazi pred novim izazovom na Olimpijadi u Parizu, gde će se suočiti sa jakom konkurencijom, ali i pokazati svoju izuzetnu tenisku veštinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading