NEVEROVATNO: Kladionice brutalno potcenile Srbiju! "Orlovi" nemaju šta da traže protiv SAD-a!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.07.2024

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da svi dušebrižnici vide gde se igra najbolja košarka na planeti!

NEVEROVATNO: Kladionice brutalno potcenile Srbiju! "Orlovi" nemaju šta da traže protiv SAD-a!

Foto: www.profimedia.rs

U nedavno odigranom prijateljkom meču košarkaši Srbije pobedili su Francusku rezultatom 79:67 u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre. Najefikasniji na susretu bio je Nikola Jokić sa 20 poena uz 12 skokova i jednom asistencijom. Slede ga Bogdan Bogdanović sa 15 poena, jednim skokom i dve asistencije i Aleksa Avramović sa devet poena i tri asistencije.

Međutim i navedeni trijumf i dominacija tokom čitavog susreta protiv jedne od najboljih svetskih selekcija, nije ubedila sportsku košarkašku javnost da se izabranici selektora Svetislava Pešića mogu suprostaviti i glavnom, a verovatno i jedinom kandidatu za osvajanje zlatne medalje na predstojećim Olimpijskim igrama, reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država.

Prema procenama kladionica, Sjedinjene Američke Države imaju značajnu prednost u predstojećem meču protiv Srbije na Olimpijskim igrama. Kvota na pobedu "drim tima" iznosi svega 1,06, dok je kvota na pobedu Srbije čak 10.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Smatraju ih apsolutnim favoritom - košarkaška reprezentacija SAD-a

 

Iako se očekivalo da će SAD biti favorit, njihova prednost prema kladionicama iznenađuje mnoge ljubitelje košarke. Hendikep od 15,5 poena koji su odredili kladioničari jasno pokazuje da se očekuje da će SAD pobediti Srbiju sa značajnom razlikom. Ovo je sigurno vest koja će izazvati reakcije u svetu sporta, posebno među navijačima koji se nadaju iznenađenju.

Kao što je i najavljeno, očekivano je da će ovaj meč izazvati veliko interesovanje širom sveta, a ljubitelji košarke će sa nestrpljenjem iščekivati da vide kako će se odvijati dešavanja na parketu.

Da podsetimo, olimpijski turnir za srpske košarkaše startuje 28. jula kada če u Lilu sa početkom od 17.15 časova odmeriti snagu sa selekcijom SAD-a, a zatim slede dueli protiv Portorika tri dana kasnije u istom terminu, a grupnu fazu "orlovi" završavaju 3. avgusta kada će se od 21 čas sastati sa Južnim Sudanom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading