STANISLAV IMA OZBILJNE PLANOVE S OVOM UČESNICOM "ELITE": Nije ni Maja ni Miona, sama se IZLANULA da IDE KOD NJEGA (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak obećao da će se njoj maksimalno posvetiti, držaće je u uglu dok igra meč!

STANISLAV IMA OZBILJNE PLANOVE S OVOM UČESNICOM "ELITE": Nije ni Maja ni Miona, sama se IZLANULA da IDE KOD NJEGA (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša supruga pobednice "Elite" Anite Stanojlović, Jovana Tomić Matora, ogorčena je što je ona na njenoj nesreći gradila svoju sreću, pa je iznela sav prljav veš i u superfinalnoj noći tvrdeći da ima dokaze da su je ona i njena majka tipovale, na šta su joj mnogi prijatelji skretali pažnju, ali im ona nije verovala.

Matora se osvrnula na celu situaciju i nije birala reči dok je iznosila svoje stavove.

Na kraju se ipak ogradila od svega i od svih, tvrdeći da planira da nastavi da vodi zdrav život što dalje od toksičnih ljudi i da se posveti sportu koji je zavolela uz druga Stanislava Krofaka. On joj je ponudio da dođe kod njega da je učlani u njegov tim i vodi na borbe.

- Posle rijalitija planiram da uživam u životu i da radim sve ono što nisam u proteklih sedam godina. Planiram da nastavim da se bavim sportom. Ići ću malo kod Stanislava, to su mi planovi, pošto on ima borbu zakazanu u novembru, biću kod njega u timu, hoće tamo da me učlani kod njega, nastaviću da treniram, biću mu, kako on kaže u "kutu", u uglu ću da mu stojim u borbi, što mi je velika čast, eto, sa njim da nastavim i druženje i trening - pohvalila se Matora, koja je vidno smršala, naglasivši da ima formirane trbušnjake, ali da još mora da poradi na gluteusu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Tomić Matora nikad srećnija izašla iz Bele kuće

Podsećanja radi, Stanislav Krofak je u "Eliti" bio vrlo popularan zbog veze sa Majom Marinković, kojoj je posle raskida obećao pružiti još jednu štansu kad izađu napolje.

Međutim, publika je navijala za njegovo pomirenje sa Mionom Jovanović, te su zahtevali da se njima dvoma napravi svadba u Beloj kući, pa je Veliki Šef ispunio tu želju gledaocima.

Budućnost i sa Majom i sa Mionom napolju zasada je neizvesna, dok je nastavak druženja sa Matorom sasvim izvestan.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading