NEVEROVATNA PRIČA NAJBOLJEG STRELCA EP: Do juče igrao za drugoligaša, sada pred transferom karijere!

Autor:

Sport

15.07.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao veliki kvalitet.

NEVEROVATNA PRIČA NAJBOLJEG STRELCA EP: Do juče igrao za drugoligaša, sada pred transferom karijere!

Foto: Profimedia

Žorž Mikautadze, najbolji strelac Evropskog prvenstva u Nemačkoj, privukao je pažnju nekoliko klubova, uključujući Lion i Monako, nakon izuzetne igre tokom turnira. Rođen u Mecu, napadač je privukao interes svog rodno grada, a Lion se čini kao vodeći kandidat za angažovanje njegovih usluga.

Lion i Monako su izrazili interes za potpisivanje Mikautadzea, pri čemu je Lion već napravio značajan napredak u pregovorima sa igračem. Nakon što je prošao kroz mlađe kategorije Meca, Mikautadze je sada spreman da pređe u Lion, s obzirom da mu klub nudi veću platu i petogodišnji ugovor.

Foto: Profimedia

Žorž Mikautadze

Mikautadzeova sjajna igra na Evru 2024, gde je podelio titulu najboljeg strelca turnira sa nekoliko drugih talentovanih igrača, značajno je povećala njegovu tržišnu vrednost i privukla pažnju klubova širom Evrope. Njegov uspeh u osvajanju titule najboljeg strelca zajedno sa poznatim imenima poput Hareja Kejna i Danijela Olma naglašava njegovu moć na terenu.

Mikautadzeov put od Evropskog prvenstva do praga potencijalnog prelaska u Lion ističe obećavajuću budućnost talentovanog napadača. Dok se Lion trudi da finalizuje transfer, iščekivanje da vidi Mikautadzea u ikoničnom dresu "Lavova" je očigledno, postavljajući scenu za uzbudljivo novo poglavlje u karijeri igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading