APSOLUTNA LEGENDA: Osvojio Evropsko prvenstva sa Španijom, a bio je deo tima kada je '''furija'' bila prvak 2012. godine!

Autor:

Sport

15.07.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često osporavan, ali je prava legenda španskog fudbala.

APSOLUTNA LEGENDA: Osvojio Evropsko prvenstva sa Španijom, a bio je deo tima kada je '''furija'' bila prvak 2012. godine!

Foto: Tanjug/AP

Andaluzijski sin, kako ga često nazivaju, Hesus Navas je sigurno jedan od podsenjenijih fudbalera današnjice. Sa 38 godina na leđima, kapiten Sevilje igra na vrhunskom nivou, a to je pokazao i na prethodnom šampionatu Starog kontinenta, ali i godinama unazad igrajuću Sevilju, Mančester siti i Španiju.

Foto: Profimedia

Hesus Navas

Španci su sinoć osvojili Evropsko prvenstvo pobedivši Englesku sa 2:1. ''Furija'' je asolutno zaslužila da bude šampiona Evrope, igrali su najbolji fudbal, a Navas je jedini iz ove generacija koji je bio deo tima koji se 2012. popeo na krov Starog Kontinetna. On je zaista velika legenda španskog fudbala i neizostavni deo Sevilje, međutim, sigurno će posle ovog šampionata reći zbogo nacionalnoj selekciji, sa stilom.

Foto: Profimedia

Prvaci Evrope 2012: Hesus Navas i Serhio Ramos

Navas je toliko osporavan u prošlosti. Debitovao je za Španiju 2009. godine, a ovo mu je tek drugi put da igra na Evropskom prvenstvu, a na Svetskom šampionatu igrao je samo jednom i to kada su Španci bili prvaci 2010. godine. To jeste neverovatan podatak, ali su prehodni selektori pravili velike greške što ga nisu zvali, jer ima izuzetan kvalitet, a pogootvu tada kad je bio mlađi.

Foto: Profimedia

Prvaci Sveta 2010: Hesus Navas i Serhio Ramos

Legendarni Navas je veran svojoj Sevilji, imao je kratku epizodu u Mančester sitiju od 2013. do 2017. godine, ali onda se vratio u svoju Andaluziju kako bi pisao istoriju. Za Sevilju je zabeležio 690 nastupa i postigao 39 golova. Živa je legenda ovog kluba, kao reprezentacije Španije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading