NOLE UPRAVO SLETEO! Evo odakle će se spremati za OI

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

15.07.2024

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora jako da trenira.

NOLE UPRAVO SLETEO! Evo odakle će se spremati za OI

Foto: Profimedia

U nedelju, teniski svet je svedočio još jednom trijumfu mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza, koji je osvojio svoj drugi vimbldonski pehar u karijeri. U finalu je uspeo da savlada svetskog broja dva, Novaka Đokovića, rezultatom 3-0, čime je potvrdio svoj izuzetan talenat i dominaciju na teniskim terenima. Nakon poraza na Vimbldonu se uputio ka Crnoj Gori. Pre nekoliko minuta Novak je pristigao na Aerodrom Tivat. U Crnoj Gori će se pripremati za predstojeće Olimpijske igre.

Republika

Foto: Profimedia

 

 

Iako će se suočiti sa jakom konkurencijom na Olimpijadi, Novak Đoković je pokazao da je sposoban da se izbori sa izazovima i da svakom meču pristupa sa velikom posvećenošću. S obzirom na svoje iskustvo i veštine, očekuje se da će biti ozbiljan kandidat za osvajanje zlatne medalje. Đoković se nalazi pred novim izazovom na Olimpijadi u Parizu, gde će se suočiti sa jakom konkurencijom, ali i pokazati svoju izuzetnu tenisku veštinu.

Novak Đoković je doživeo poraz u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza sa 3:0, priznajući da je mladi Španac bio bolji i zasluženo pobedio.

Španac Alkaraz je odbranio titulu u Londonu, osvojenu prošle godine, upravo u duelu sa srpskim asom, te je odbranio bodove iz prethodne sezone.

Uprkos tome "Karlitos" će ostati na trećoj poziciji ATP liste, ali je uspeo da se opasno približi po bodovnom zaostatku za vodećim Janikom Sinerom.

S druge strane, Novak je još uvek bez titule od početka ove godine, što mu se nije dogodilo još od 2005. godine i kada je osvojio prvi profesionalni pehar na turniru u Holandiji.

Đoković je igrao polufinale Australijan opena, stigao do trećeg kola Indijan Velsa, polufinala mastersa u Monte Karlu, trećeg kola mastersa u Rimu, polufinala Ženeve i četvrtfinala Rolan Garosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading