KAKVE REČI LEGENDE: NBA zvezda biranim rečima pričala o Srbiji!

Autor:

Sport

15.07.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas zanimliv okršaj Srbije i Amerike.

KAKVE REČI LEGENDE: NBA zvezda biranim rečima pričala o Srbiji!

Foto: Profimedia

Američki plejmejker Stef Kari izneo je svoje utiske uoči narednog duela na turniru u Abu Dabiju, gde će se selekcija SAD-a suočiti sa reprezentacijom Srbije. Nakon pobede protiv Australije sa rezultatom 98:92, Kari je istakao da je svestan izazova koji ih očekuje protiv srpskog tima, ističući da će biti teško.

- Ne znam kakav će biti osećaj igrati protiv njih u Abu Dabiju. Oni su u našoj grupi i biće ih zaista teško pobediti. To je samo pitanje, opet, fokusiranja na ono što radimo i pokušaja da to uradimo najbolje što možemo. Oni su tvrd tim kao i neke druge nacije - naveo je Kari.

Foto: Profimedia

Stef Kari

Govoreći o pojedinačnim igračima, Kari je rekao za Nikolu Jokića i njegov doprinos u NBA ligi, kao i susrete sa njim na terenu. Takođe, pohvalio je i Bogdana Bogdanovića, čineći da duel sa Srbijom dobije dodatnu draž zbog poznatih imena koja će se naći na suprotnoj strani.

- Igrao sam za U19 tim 2007. godine. Pobedili smo ih u grupi, a oni nas u finalu i u borbi za zlatnu medalju. Onda smo ih pobedili 2014. u Španiji na tamošnjem Svetskom prvenstvu. Mnogo istorije. Očigledno, Jokić i ono što je mogao da uradi u svojoj NBA karijeri i igrajući protiv njega. Znam i Bogdana Bogdanovića - poručio je Stef Kari.

Srbija će se prvo suočiti sa Australijom u utorak od 18 časova, dok će "orlovi" odmeriti snage sa "drim timom" u sredu od 18:00, obećavajući uzbudljive košarkaške duele na turniru u Abu Dabiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading