OBRADOVIĆ REŠIO PITANJE GORUĆE POZICIJE: Litvanac potpisao!

Autor:

Sport

15.07.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično pojačanje za narednu sezonu.

OBRADOVIĆ REŠIO PITANJE GORUĆE POZICIJE: Litvanac potpisao!

Foto: Profimedia

Litvanski košarkaš Donatas Motiejunas nastavlja svoju karijeru u Monaku, potpisavši novi ugovor sa šampionima Francuske. Kako je saopšteno, Motiejunas je produžio ugovor sa klubom do juna 2026. godine, što ukazuje na dugoročnu posvećenost i poverenje između igrača i kluba.

Foto: Profimedia

 

Sa visinom od 2,13 cm i 33 godine, Motiejunas je doneo dragoceno iskustvo u ekipu Monaka tokom prethodne tri sezone. Prošle sezone je imao značajnu ulogu u Evroligi, odigravši svih 39 utakmica za Monako. Njegovi prosečni učinci od 9,1 poena, 4,2 skoka i 0,8 asistencija po meču su doprineli uspehu tima i ukazuju na njegovu važnost unutar ekipe.

Ključni deo Motiejunasovog nastavka karijere u Monaku je i saradnja sa trenerom Sašom Obradovićem. Obradović je poznat po svojoj stručnosti i uspešnoj karijeri, te će njihova saradnja biti od velikog značaja za dalji razvoj tima.

Ovaj potez čelnika Monaka takođe ukazuje na želju kluba da izgradi stabilnu ekipu sa dugoročnim planovima. Potpisivanjem Motiejunasa na duži period, klub jasno pokazuje svoju viziju za budućnost i nameru da se takmiči na najvišem nivou.

Donatas Motiejunas je postao ključni deo Monaka i nastavak njegove saradnje sa klubom donosi stabilnost, iskustvo i perspektivu za budućnost. Sa njegovim talentom i predanošću, očekuje se da će nastaviti da ostavlja pozitivan uticaj na ekipu, kako na terenu, tako i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading