ĐILAS BIO ZA LITIJUM, A SAD BI DA VODI PROTESTE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon MAGAZIN RIJALITI!

Autor:

Vesti

16.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ĐILAS BIO ZA LITIJUM, A SAD BI DA VODI PROTESTE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon MAGAZIN RIJALITI!

Foto: Tanjug /Milos Milivojevic

Srpski telegraf u izdanju za utorak 16. jul vam donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

PRETNJE I LAŽI O BIVŠEM ŠEFU BELE KUĆE I PREDSEDNIKU SRBIJE KAO PRESLIKANE: Tramp je preživeo atentat, hoće li metak izbeći Vučić?

Donald Tramp, bivši predsednik SAD i republikanski kandidat za novi mandat u Beloj kući, za dlaku je izbegao metak na predizbornom skupu u subotu u gradu Batler, u saveznoj državi Pensilvaniji, što je usledilo nakon rafalne medijske (i svake druge) paljbe po njemu. Bila je to uvertira za, srećom, neuspešan pokušaj likvidacije.

Nemoguće je biti slep od očiju i ne registrovati da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čak i članovi njegove porodice, po sličnoj matrici, godinama izložen satanizaciji i medijskoj hajci iza koje stoje pojedini opozicioni i drugi krugovi u zemlji, ali i inostranstvu, uključujući, naravno, Zagreb, Sarajevo... 

ČOVEČE, PA IMAŠ LI TI BILO KAKAV STAV? Đilas bio za litijum, a sad bi da vodi proteste

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde (SSP), koji je pre samo nekoliko godina tvrdio da je litijum velika šansa za Srbiju, a njegova vlast je i dovela "Rio Tinto", sada bi da bude predvodnik protesta protiv projekta "Jadar".

DA LI JE OVO MOGUĆE? Klima zapalila pola zgrade

U eksploziji i požaru koji je preksinoć izbio u zgradi u Ulici Pere Velimirovića na beogradskom Kanarevom brdu, srećom, nije bilo stradalih, ali je izgorelo nekoliko stanova i kompletno potkrovlje. Uzrok vatrene stihije nije baš uobičajen. Eksplodirao je klima-uređaj! 
Požar je u potpunosti uništio potkrovlje i dva stana.

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Sin otišao u provod, njegov pitbul rastrgao oca (56)

Zorana B. (56) usmrtio je tokom noći između nedelje i ponedeljka pitbul terijer njegovog sina Gorana u njihovom stanu u Solunskoj ulici u Novom Sadu. Goran je, kako nezvanično saznajemo, bio u provodu prethodne noći. On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti.
Tragedija je otkrivena juče ujutro. Goran je pozvao policiju jer nije mogao da uđe u stan. Kad su provalili ulazna vrata, ugledali su jeziv prizor. Nesrećni Zoran imao je povrede po celom telu, krvi je bilo svuda po stanu.

BOLJE PAKT NEGO RAT: Svi detalji sporazuma Karleuše i Tošića

Veza pop dive Jelene Karleuše i tada mladog fudbalera Duška Tošića, a kasnije i brak, koji su sklopili 2008, uvek je bio predmet interesovanja javnosti, posebno pevačicinih obožavalaca, koji su s nestpljenjem očekivali svaku novu vest. JK inače važi za iskrenu osobu, koja uvek kaže sve što misli i ne krije ništa šta se dešava u njenom privatnom životu. Ona je delila s pratiocima sve lepe trenutke, ali se nije libila i da otvoreno govori o problemima. Naime, pevačica je u jednom trenutku otkrila da ona i Duško više nisu zajedno, ali da još nije došlo do zvaničnog razvoda braka.

Bivši fudbaler i pevačica se i dalje nisu zvanično razveli, ali su uspeli da se dogovore oko podele imovine koju su stekli u braku.

Republika

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading