LEGENDA ZVEZDE BURTALNO OPLELA PO STANOJEVIĆU: ''Rešio da vodi politiku celog srpskog fudbala i lige''!

Autor:

Sport

15.07.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Muka mi je više da slušam neprestano kukanje od strane trenera Partizana, a sezona nije ni počela'' - navodi legenda crveno-belih.

LEGENDA ZVEZDE BURTALNO OPLELA PO STANOJEVIĆU: ''Rešio da vodi politiku celog srpskog fudbala i lige''!

Foto: Starsport

Bivši igrač Crvene zvezde, Dragiša Binić, oštro je kritikovao izjavu trenera Partizana, Aleksandra Stanojevića, koji je izrazio nezadovoljstvo pravilom o dva bonusa u Superligi. Binić je istakao da je umoran od konstantnog kukanja trenera Partizana, optužujući Stanojevića da stvara negativnu atmosferu i haos pre nego što je sezona i počela.

- Muka mi je više da slušam neprestano kukanje od strane trenera Partizana, a sezona nije ni počela. Stanojević sve radi kao u prošlom mandatu, uveliko pravi negativnu atmosferu i haos - naveo je Binić i nastavio:

- Počeo je da priča o regularnosti, a ne pominje da Napretku gostuju u Humskoj na svom stadionu. Ovo mu ništa nije neregularno i sve je u najboljem redu. Tada liga funkcioniše kao sat i problema nema. Licemerno zaista, jasno je da Stanojeviću smetaju bonusi, jer nema tim - rekao je legendarni fudbaler tima iz Ljutice Bogdana i dodao:

- Trener jednog tima rešio da vodi politiku celog srpskog fudbala i lige. Školu su upropastili, vidim da Baždara prodaju i sada se prave naivni. Znaju da su klubovi još 10. juna izglasali da žele pravilo od dva bonusa i spremali se u skladu sa tim. Čitava priča o tome kada je doneta odluka od strane FSS ne pije vodu jer Zajednica je donela odluku na vreme i po propisima. Pa isti propisi važe i za Zvezdu i za Partizan. Ne razumem o čemu on priča? Ti dvostruki standardi i podizanje tenzije, samo da bi se pravila “frka” ničemu ne vode - poručuje Binić.

Foto: Starsport

Dragiša Binić

Binić ističe da u Partizanu traže unapred alibi za neuspehe.

- Namerno kreiraju mulj da bi opravdali i ovu sledeću sezonu bez trofeja. Kažu da jesu za bonuse, ali od sledeće sezone. Pa da li je moguće da taj tim nema tri mlada igrača od 25 licenciranih? To dovoljno govori o njihovom radu i načinu na koji funkcionišu. Vidim da mnogo brinu i o tome ko će da sudi, a ne vide problem u tome da oni forsiraju samo jednog sudiju i smatraju da je to potpuno regularno - smatra popularni Bina.

 Takođe je istakao da se Partizan proglašava borcem za regularnost, dok istovremeno ignoriše nepravilnosti poput "gostovanja" na svom terenu u prvom kolu.

- Uz to sebe proglašavaju borcima za regularnost, a još jednom ponavljam, prvo kolo “gostuju” na svom terenu. Da slučajno Zvezda gostuje nekom na Marakani od tih poštenih partizanovaca se ne bi moglo živeti - zaključio je Dragiša Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading