GOL ZA FINALE, 17. ROĐENDAN, FINALE EVRO 2024, PA... Lamin Jamal ne zna šta ga je snašlo ovog leta, a šta ga čeka posle Nemačke je POSEBNA PRIČA

Autor:

Sport

11.07.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Španac je najveći hit Evropskog prvenstva.

GOL ZA FINALE, 17. ROĐENDAN, FINALE EVRO 2024, PA... Lamin Jamal ne zna šta ga je snašlo ovog leta, a šta ga čeka posle Nemačke je POSEBNA PRIČA

Foto: www.profimedia.rs

Lamin Jamal

Lamin Jamal (16) najveća je senzacija Evropskog prvenstva u fudbalu. Mladi Španac je postao najmlađi učesnik polufinala Evropskih prvenstava, a onda je golom za izjednačenje protiv Francuske trasirao put "crvenoj furiji" prema finalu EVRO 2024, da bi Dani Olmo sjajnim udarcem naterao Žula Kundea da ubaci loptu u svoju mrežu za konačnih 2:1 još u prvom poluvremenu.

Rival "crvenoj furiji u nedelju (21.00) na Olimpijskom stadionu u Berlinu biće Engleska, koja je sa 2:1 savladala Holandiju. Biće to nova prilika mladom Špancu za dokazivanje i odrastanje, mada će on u međuvremenu postati bukvalno stariji jer mu je u subotu 17. rođendan. Međutim, urnebesna je priča šta Jamala čeka posle EVRO 2024. On je i dalje srednjoškolac, pa ga muče problemi kao i svih ostalih tinejdžera. Doduše, može se desiti da će sa letnjeg raspusta u školu doneti pehar namenjen prvaku Evrope.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity Sport (@pubitysport)

 

- Nadam se da me učiteljica neće oboriti na popravni - izjavio je Jamal pre EP.

On je učenik četvrtog razreda srednje škole, ali vanredno, pa je imao nameru da uči i u Nemačkoj.

- Poneo sam udžbenike u Nemačku. Imam "online" nastavu i mislim da mi dobro ide - dodao je Lamin.

Ovakvo prizemno ponašanje oduševilo je ceo svet, a najviše selektora Španije Luisa De la Fuentea.

- On je genije! Pravi genija… Moramo da brinemo o njemu, da nastavi da radi i da drži noge na zemlji. Imamo veliku sreću što je Španac i što ćemo uživati u njegovoj igri mnogo godina. Imamo tim sa puno sadašnjosti, ali više buducnosti - istakao je selektor "furije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading