ZBOG MURINJA JE LEGENDA REALA MORALA OBILAZNIM PUTEM: Portugalac žali što mu nije dao šansu!

Autor:

Sport

15.07.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desni bek Španije zablistao.

ZBOG MURINJA JE LEGENDA REALA MORALA OBILAZNIM PUTEM: Portugalac žali što mu nije dao šansu!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Španije osvojila je Evropsko prvenstvo pošto je u finalu pobedila Englesku rezultatom 2:1. ''Furija'' se četvrti put okitila evropskim zlatom, pa je sada usamljena na prvom mestu, pošto je do sada delila tu poziciju sa Nemcima koji su se tri puta peli na krvo starog kontinenta.

Trijumf je izazvao čestitke i komentare širom sveta, a zanimljiva poruka stigla je od portugalskog trenera Žozea Murinha, trenutno na čelu turskog kluba Fenerbahčea. Specijalni, koji je ranije vodio Real Madrid, izrazio je žaljenje što nije prepoznao potencijal Danija Karvahala da igra u njegovom startnom sastavu, što je odluka dovela španskog desnog beka da privremeno pređe u Bajer Leverkuzen pre nego što se vrati u Real i utvrdi svoj status kao legenda kluba.

Foto: Tanjug/AP

Dani Karvahal

- Naćo Fernandez, kapiten šampiona Lige šampiona 2024. Alvaro Morata, kapiten šampiona Evrope. Velike čestitke njima i treneru koji im je omogućio debi kada su kao klinci došli iz akademije. Isti trener nije prepoznao da je Dani Karvahal jedan od njih. Čestitam i gospodinu De La Fuenteu na neverovatnom poslu. Napravio je najbolji tim - naveo je Murinjo.

Putovanje Danija Karvahala stoji kao dokaz upornosti i odlučnosti. Nakon što ga je prvobitno previdio Žoze Murinho tokom svog mandata u Real Madridu, Karvahalov privremeni boravak u Bajer Leverkuzenu na kraju je doveo do njegovog trijumfalnog povratka u španske gigante, gde je upisao svoje ime u istorijske knjige kluba. Njegov impresivan broj od šest titula Lige šampiona i četiri španska prvenstva čvrsto utvrđuje njegov status kao fudbalske legende.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading