MILENKOVIĆ NA PRAGU TRANSFERA U PREMIJER LIGU: Reprezentativca Srbije dele sitni detalji od novog kluba!

Autor:

Sport

15.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac pred novim izazovom.

MILENKOVIĆ NA PRAGU TRANSFERA U PREMIJER LIGU: Reprezentativca Srbije dele sitni detalji od novog kluba!

Foto: Starsport

Nakon dugog perioda spekulacija i pregovora, čini se da je transfer Nikole Milenkovića u Premijer ligu sve bliži ostvarenju. Prema informacijama poznatog fudbalskog insajdera Fabricia Romana, Fjorentina i Notingem Forest su postigli gotovo potpuni dogovor oko transfera, a sumnja se da će Forest izdvojiti čak 14,28 miliona evra za srpskog štopera.

Milenković stigao je u Fjorentinu 2017. godine i brzo se etablirao kao jedan od ključnih igrača ovog italijanskog tima. Takođe, od iste godine, aktivno nastupa i za reprezentaciju Srbije, gde je do sada zabeležio impresivnih 57 nastupa.

Notingem Forest je ovog leta uložio značajna sredstva u dovođenje pojačanja, te se očekuje da će narednu sezonu pristupiti sa ambicioznim ciljevima. Potencijalni dolazak Nikole Milenkovića dodatno bi ojačao njihovu odbranu i mogao bi im pomoći da ostvare visok plasman u engleskom prvenstvu.

 

 

Transfer Nikole Milenkovića u Premijer ligu izaziva veliko interesovanje kako među navijačima, tako i među fudbalskim stručnjacima. S obzirom na njegov dosadašnji uspeh i potencijal, ovaj potez mogao bi doneti značajne promene kako u karijeri samog igrača, tako i u rezultatima Notingem Foresta u narednoj sezoni. Ostaje nam da sačekamo konačnu potvrdu transfera i da vidimo kako će se Milenković snaći u novom fudbalskom okruženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading